Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák, van e más is...

Kedves Anyukák, van e más is így, hogy mióta megszületett a kislányunk 15 hónapja, abszolút nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
A férjemmel semmi gond,velem van valami.kihez tudok fordulni ezzel.
2012. ápr. 12. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne törődj bele! A rendes élethez az is hozzátartozik, hogy kiegyensúlyozott, boldog légy! Először próbálj Te magad bevetni minden praktikát, mielőtt segítséget kérnél. A lényeg, hogy szép lassan, fokozatosan. Erotikus film, rászánni egy gyertyafényes nyugodt estét sok simogatással satöbbi. Nem baj ha elsőre nem megy, előbb utóbb rendbejössz.
2012. ápr. 12. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Valamit muszáj leszek tenni,mert ez nem mehet így sokáig,már igy is több mint 1 éve így megy.Ha a férjem kezdeményez akkor úgy benne vagyok,de én egyszerűen nem kezdeményezek,mert nincs hozzá kedvem.
2012. ápr. 12. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Hát szerintem nem normális.

Nekem másfél évs a lányom most már nagy pocakos terhes vagyok most vissza vettünk, de a szülés után 6 héttel vissza állt a minimum heti 1x.

kérdés milyen volt a terhesség elött? Mert annál többet ne várj el mint elötte volt. Tudod sok családban minden szép és jó, de már kihült kapcsolatban jön a gyerek majd még szenvednek néhány évet és jobb esetben 4-5 éves a gyerek és elválnak.

ha rajongásos szeretet imádat volt, bújás, szeretgetés a terhesség elött, akkor van remény, vissza lehet állítani. ha a terhesség elött már gondok voltak, akkor jobb ha elgodolkodtok mi is a legnagyobb probléma.

Azt várd el ami volt régen és azt ne ami soha sem volt.

Amúgy nekünk is volt egy ilyen idöszak. lányom kb 1 éves volt és kb 3 hónapig azt éreztem eltávolodtunk. Elmondtam férjemnek hogy még a szlés után is milyen jó volt, de most úgy érzem messze vagyunk egymástól. Másnap megint közel lettünk, azóta sincs nagy baj. nem tudtuk megmondani mi volt akkor.

2012. ápr. 12. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Szió, én sem kívánom. A lányunk már 20 hós lesz, és nagyon ciki, meg minden, de mióta megszületett, 2x voltunk együtt a párommal. Brutálgáz sztem...de egy édes férjem van, megértő, meg azért én "segítek" rajta másképp. Mostanában rajta vagyok a témán, turbózom magam, hogy ez a 2 alkalom is szuper volt, mert tényleg az volt, és hogy gyerünk, de mégsem kívánom, pedig a kapcsolatunk azért stabil, és okés is, nincs gond. Én nagyon nagyon fáradt vagyok mióta a lányom itt van, nagyon boldog vagyok, de kimerült, én ennek a számlájára írom. de hát mindig fáradtak leszünk, tehát muszáj vmit tenni ellene.

Sztem még ne fordulj senkihez sem, hanem kicsit lazulj, igyatok meg egy kis bort előtte, menjetek sétálni, passzold le a kicsit ha tudod, és nem baj ha nem kívánod, csináld, és meg fog jönni a kedved szerintem.

Én kicsit úgy érzem magamon, hogy ennek lelki okai is vannak, amolyan ősanya érzés, hogy nekem most a lányom a feladatom, a férjem meg csináljon amit akar, de hát azért ez így nem működik ugye, ha az ember nem akar válni...de a lelkem mélyén ezt érzem, nem tudom miért...

Ha mégiscsak fordulnék vkihez, akkor a családsegítőkben van ingyenes pszichológiai terápia, elsőnek oda mennék, ha gondolod, próbáld meg, biztos segítenek, nagyon aranyosak mindenhol az ilyen helyeken...

2012. ápr. 12. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan ez van velem,mint veled,én is 15 hónapja szültem!

Simán kibírom az 1-1,5 hónapot is!

2012. ápr. 12. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom.

De nálunk, ha a férjem kezdeményez akkor sem kívánom. Én meg nem is kezdeményezek. :( Pont tegnap beszéltük át újra, aztán este megint leblokkoltam.

Kedvem sincs elkezdeni az egészet. :(

Férjem megértő, türelmes, de tudom, hogy ez így nem mehet tovább. Sajnos a havi 1-et tartjuk. És hiába erőszakolom meg magam, hogy márpedig ma este együtt leszünk, amint lefeküdt a gyerek és eljön az ágyba bújás ideje nálunk is, rögtön testi tüneteket produkálok. Már görcsöl a hasam, mintha ellenkezne az egész ellen.

Marha nehéz, nem tudom, hogyan tovább.

(Ja és nekem ráadásul nincs hüvelyi orgazmusom, az előjáték vagy fél óra, de az sem mindig sikerül, így egyre csalódottabb vagyok és nem akarok már újabb köröket futni a szekér után, mikor nem tudom felvesz-e végre vagy megint nem)

2012. ápr. 12. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Pont hasonló kérdést szerettem volna kiírni :-) Nálunk fél éves a babó, de én sem vagyok a helyzet magaslatán ilyen szempontból. Azzal nyugtatom magam, hogy a heti 1 megvan, de ha jobban utána számolok utoljára több, mint két hete voltunk együtt. Ha a férjem kezdeményez belemegyek, de magamtól soha, és örülök, ha hamarabb elalszik, mint én. Azelőtt extrém dolgokat is csináltunk, és ő már kezdi szorgalmazni, hogy újra vessük bele magunkat, de engem ez már nem hoz lázba. De közben meg nagyon sajnálom a férjemet, mert látom, hogy rosszul esik neki, és már azért sem kezdeményez, mert látja, hogy engem mennyire nem érdekel a dolog. Nagyon rossz így, de próbálom ráhangolni magam, vagyis visszahangolni :-)
2012. ápr. 12. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgy látszik akkor ez a szülés utáni depressziót jelentheti....???
2012. nov. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!