Volt akinek könnyezett a párja amikor megszületett a pici?
Párom nagyon sírt, rettentően féltett minket..
Mondjuk én az "elején" mondtam neki, hogyha gond van és választani kell, akkor a lányunk maradjon életbe. Szerencsére nem lett, mind a ketten megmenekültünk!
Nem jöhetett volna be a császár alatt, ha odaért volna, akkor sem. Viszont, mikor beért a kórházba, akkor a nővérkék és a szabad nőgyógyászok tartották benne a lelket.
Végül a lányunk 2012. július 15-én 10:18 perckor sírt fel a sürgősségi császár alatt.
A sors furcsa fintora az volt, hogy épp NST-re tartottam kocsival a kórházba, amikor nem adták meg az elsőbbséget és balesetet szenvedtünk a lányommal.
Bal kezem eltört, a lábamon kisebb karcolások lettek.
Amikor először a kezébe tartotta a lányunkat, akkor még sírni se volt ereje. Azt tudom (mert elmondta!), hogy mikor haza jött a kórházból, akkor itthon sírt egész éjszaka.
Igen,sírt mind a 3 szülésnél,pedig nem egy síros ember.
De szerintem ez így van rendjén,a boldogság és a megkönnyebbülés könnyei,hogy minden rendben van anyával és babával egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!