Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben vagyok, nincs munkám, teljesen kifordultam magamból. Érdemes élni?
Ha félsz meghalni, akkor azt jelenti, hogy az életednek messze nincs vége, és jócskán van még értelme élni.
Minden második házasság válással végződik sajnos Magyarországon. Nem meglepő :S De ez nem ok az életkedv elvesztésére. Járj el sportolni, barátokkal beszélgetni, ott vannak a gyerekek is. Keresgélj melót, ismerj meg új embereket, és végül hidd el magadról, hogy van értelme a folyatásnak.
Bár én annyi idős vagyok, mint a nagyobbik gyereked, de azért megpróbálok tanácsot adni. Fogalmam sincs, milyen lehet válás után lenni, azt viszont tudom, hogy mit jelent padlón lenni. Az élet értelme nem csak a boldogság, próbáld meg elfogadni. El sem tudnám képzelni, milyen pokoli lenne, ha anyám megölné magát. Pláne a fiatalabb gyereked számára. Már csak miattuk se gondolj ilyesmire. És persze magad miatt sem! Most mélyen vagy, ez egy állapot. Ebből van kiút, a válás után rengeteg jó dolog várhat még rád. Ha úgy érzed, hogy sokat gondolsz a halálra, sőt, már tervezgeted is, elképzeled, akkor fordulj egy pszichológushoz. Nem ciki. Megmentheti az életed. És a gyerekeidét is. Fel a fejjel!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!