Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válófélben vagyok, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben vagyok, nincs munkám, teljesen kifordultam magamból. Érdemes élni?

Figyelt kérdés
22 év után nincs tovább, a férjemmel ma kimondtuk. Egész nap egyedül ülök, nem találok munkát, a gyerekek már elég nagyok (21,16) de velük is ideges vagyok, egy szörnyeteg. Nincs kedvem élni, de félek meghalni. Mit tegyek?
2013. ápr. 23. 22:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1! ez remek válasz, na ez nem segít, ezt biztosan tudom

3 éve ezen elgondolkoztam én is, semmi nem segít, mert mindenki a gyereket hozza fel, viszont az embernek pont nem az kell, teljesen más, a gyerekeknek is megvan a saját életük

először is kezdjél olyat csinálni, amit eddig nem tettél, ami kilendít ebből a helyzetből, ki kellene beszélni Magadból, mert ezzel teljesen be fogsz zárkózni, ami depresszióhoz vezet, át kell értékelni mindent, az ember eddigi életét, de az hogy otthon vagy egyedül ez nem célravezető N

2013. ápr. 23. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
10 Aki akar, az talál munkát, még ha eleinte több melóból is jön össze.
2013. ápr. 23. 22:09
 13/23 anonim ***** válasza:

Már miért ne érne?

Az értékét nem a kapcsolat,vagy a munka szabja meg.

Persze most sz@r,de ne a mostra próbálj koncentrálni,hanem,hogy miket fogsz csinálni.

2013. ápr. 23. 22:10
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyű munkát találni, ha elmegyek két diplomával kétkezi munkáért, kiröhögnek, nem vesznek komolyan, azt mondják, úgyis továbbállok, ha lesz jobb. Rengeteg helyre adtam be az önéletrajzomat, de a korom miatt be sem hívnak.
2013. ápr. 23. 22:14
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
14 Ha az ember melót akar, akkor bármit elvállal-mig nem lesz jobb.Főleg gyerekkel.Senkit nem érdekel hány diplomád van, az a lényeg tudsz-e precizen melózni vagy sem.
2013. ápr. 23. 22:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Ez nem így van. Nem vettek fel ABC-be, mert kereskedelmi végzettség kell, ingatlanos, ügynök tiszta jutalékos rendszerben dolgoztatna, de ahhoz én kellene járulékot fizessek 0 jövedelemmel. presszóba, felszolgálni fiatal lányokat keresnek, meg is értem.
2013. ápr. 23. 22:25
 17/23 A kérdező kommentje:
Van egy nagy házunk, de albérletbe nem tudok elmenni, azt nem tudom fizetni. Az egyetlen reményem az lenne, ha a szakmában találnék valamit, de rögtön kiszúrják, hogy nem vaygok rendben. ez 22-es csapdája, mert az önbecsülésemet csak a munka állítaná helyre.
2013. ápr. 23. 22:28
 18/23 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy holtan többet érnék, mint élve, elég nagy összegű biztosításom van.
2013. ápr. 23. 22:31
 19/23 anonim ***** válasza:

16

Nem akarásnak nyögés a vége.

2013. ápr. 23. 22:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálad a munka hiánya okozza a legnagyobb problémát. Szóval munkát kell keresni.
2013. ápr. 24. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!