Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válófélben vagyok, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben vagyok, nincs munkám, teljesen kifordultam magamból. Érdemes élni?

Figyelt kérdés
22 év után nincs tovább, a férjemmel ma kimondtuk. Egész nap egyedül ülök, nem találok munkát, a gyerekek már elég nagyok (21,16) de velük is ideges vagyok, egy szörnyeteg. Nincs kedvem élni, de félek meghalni. Mit tegyek?
2013. ápr. 23. 22:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
és miért bűn az, ha az ember a szakmájában akar elhelyezkedni? Ítelkezni mások fölött az megy, tisztelet a kivételnek.
2013. ápr. 24. 10:46
 22/23 anonim ***** válasza:

Tavaly munkanélküli lettem,elhagytam a férjem és 2 hónap alatt elvesztettem az anyukámat. Kicsit elkeseredtem.......de nem adtam fel .

Munkát találtam és kivettem egy albérletet. A családi házunkból semmit nem hozhattam el,teljesen a 0 indultam. ( szó szerint semmim sem volt,barátok adtak tányért,kanalat,fazekat stb )

Nagyon nehezen, de talpraálltam. Sokat segített a 2 fiam nem anyagilag hanem lelkileg. Nem panaszkodni akartam hanem csak érzékeltetni,hogy bármilyen nehéz helyzetből talpra lehet állni.

2013. ápr. 24. 23:31
 23/23 A kérdező kommentje:
22.-es értem és nagyon köszönöm.
2013. ápr. 25. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!