Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Teljesen kifordultam önmagamból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kifordultam önmagamból?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve történt a megcsalás,nem egyszeri alkalom volt,hónapokig ment. Együtt maradtunk,de én teljesen megváltoztam úgy érzem,akaratomon kivül. Előtte sosem voltam féltékeny,azóta viszont nincs nyugtom. Sokszor kombinálok dolgokat,és lehet akkor is amikor igazat mond a párom. Voltatok már így?
2021. szept. 2. 06:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem kellett volna együtt maradni 🤷‍♂️
2021. szept. 2. 06:47
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Fordítsd vissza magad!
2021. szept. 2. 06:56
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Egy megcsalast csak egy uton lehet feldolgozni, szakitassal
2021. szept. 2. 07:07
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem lesz bizalom.Saját tapasztalat.És leállni sem fog.
2021. szept. 2. 07:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Várható volt, hogy ez lesz. Bizalom nélkül nem lesz jó egy kapcsolat, és te már nem bízol meg benne. Én sem tudnék, ezért nem is maradtam volna vele, amikor megcsalt.
2021. szept. 2. 08:23
 6/14 Noren1989 ***** válasza:
60%

Amúgy tudod, hogy mi a különbség a Ford, meg a Trabant közt?

...

...

...

...

Hogy a Trabant meg tud fordulni, ellenben a Ford nem tud megtrabantulni 🤔😉

2021. szept. 2. 08:27
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
kapcsolatfüggőség , egy erős ember sosem marad kételyek között és nehéz persze de ki kell szállni és önismeretet kell szerezni, hogy legközelebb ne egy szemét nőt/férfit válasszon az ember.
2021. szept. 2. 08:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Most jutottam el oda,hogy beláttam hiba volt együtt maradni.
2021. szept. 2. 09:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jo sokaig tartott rajonnod, de most mar ideje tovabblepni. Ha nem tudsz benne bizni, akkor szakits.
2021. szept. 2. 11:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy a 3 év olyan hosszú idő, hogy ez nem egy alkalmi, egy rövid időszakra szóló állapot nálad, hanem ez (a bizalmatlanság) így fog maradni.
2021. szept. 2. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!