Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kifordultam önmagamból?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve történt a megcsalás,nem egyszeri alkalom volt,hónapokig ment. Együtt maradtunk,de én teljesen megváltoztam úgy érzem,akaratomon kivül. Előtte sosem voltam féltékeny,azóta viszont nincs nyugtom. Sokszor kombinálok dolgokat,és lehet akkor is amikor igazat mond a párom. Voltatok már így?2021. szept. 2. 06:43
1/14 anonim válasza:
Nem kellett volna együtt maradni 🤷♂️
3/14 anonim válasza:
Egy megcsalast csak egy uton lehet feldolgozni, szakitassal
4/14 anonim válasza:
Soha nem lesz bizalom.Saját tapasztalat.És leállni sem fog.
5/14 anonim válasza:
Várható volt, hogy ez lesz. Bizalom nélkül nem lesz jó egy kapcsolat, és te már nem bízol meg benne. Én sem tudnék, ezért nem is maradtam volna vele, amikor megcsalt.
6/14 Noren1989 válasza:
Amúgy tudod, hogy mi a különbség a Ford, meg a Trabant közt?
...
...
...
...
Hogy a Trabant meg tud fordulni, ellenben a Ford nem tud megtrabantulni 🤔😉
7/14 anonim válasza:
kapcsolatfüggőség , egy erős ember sosem marad kételyek között és nehéz persze de ki kell szállni és önismeretet kell szerezni, hogy legközelebb ne egy szemét nőt/férfit válasszon az ember.
8/14 A kérdező kommentje:
Most jutottam el oda,hogy beláttam hiba volt együtt maradni.
2021. szept. 2. 09:18
9/14 anonim válasza:
Jo sokaig tartott rajonnod, de most mar ideje tovabblepni. Ha nem tudsz benne bizni, akkor szakits.
10/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a 3 év olyan hosszú idő, hogy ez nem egy alkalmi, egy rövid időszakra szóló állapot nálad, hanem ez (a bizalmatlanság) így fog maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!