Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitás után mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Szakitás után mit tegyek? Teljesen kifordultam magambol

Figyelt kérdés

Sziasztok lesznek ékezet és helyesìrási hibák azokért elnézést kérek.

2020 ban volt egy nagyon durva szakitásom nagyon rohantam egy nö után hivogattam zaklattam szakitás után .. volt gyerek semmit se tudok rola azota se sok telefonrol tiltott stb nem is ez a lényeg. Utána alkoholba menekültem .. utána megelégeltem magam nekiáltam edzeni nem ittam kezdtem egyedül az életben nagyon jol érezni magam aztán jött egy lány 8 honapig egyutt voltunk majd szakitás után üzenetekkel bombáztam 10 nap ivas zsinorba.... Vezetés òrát lemondtam.. chekkolgatom mint egy hulye mikor van fennt mikor elérhetö .. ma nemittam már megyek dolgozni..reggel 5 kor már ház körül mentem vagy 30 kört kozbe cigi meg jelenleg mar mindenféle udito ..lánnyal már majdnem össze koltozes gyerek a tervben ... Volt. Boldog voltam egyedül aztán beengedtem az életembe .. most megint padlo.. tudom durva de nem akarok még mélyebbre sullyedni... Megint tiltani oldani mostis azert tudom nezni mert tegnap vissza oldottam... Ez nagyon röviden leirva a bajom borzalmasan rossz megint vissza jutni erre a szintre és magasbol esni...

2022. jún. 27. 16:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ejj basszus akkor teis bennevagy :/ nekem mar mondta vege ennyi nekeress ha akarom letiltom ha akarom nem leszarja o nem tilt.. konyorogtem de semmi holnap letiltom es szertintem nekiallok onfejleszteni
2022. jún. 27. 17:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem ma tiltod le amúgy? Miért holnap?
2022. jún. 27. 17:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Feloldas utan nem lehet 48 oraig tiltani utolso. Valahol irta is a kerdezo.

Nekem az a bajom hogy letiltasok se érnek semmit mert oldhato úgyis. Elég egyszer elgyengulni csak. Maris ugyanott van mindenki ahol a part szakadt.

2022. jún. 27. 17:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező is, és a 10-es is kötődési problémás (kötődési minták sérültek gyerekkorban).

Nem jól kötődtetek a kapcsolatban a másikhoz, és ezért nem is tudtok egészséges módon leválni a másikról. Régen nem volt internet meg okostelefon, senki nem tudta letiltani a másikat, mert nem volt honnan.

Ti meg a letiltást látjátok egy szakítás megoldásának?

Amikor még nem volt internet akkor is szakítottak egymással az emberek. Úgy hogy az agyukban eldöntötték, hogy vége, befejezik, és továbbléptek. Igen, ez egy fájdalmas dolog, egyik félnek sem könnyű. De ha egészséges vagy pszichésen, akkor végig kell tudni csinálni, és nem egy mobiltelefontól (tiltástól) várni a megváltást.

Aki nem egészségesen kötődik a másikhoz, annak nem megy normális módon a leválás sem. Akkor vannak ezek a se veled se nélküled kibékülős szexek, aztán újra a folyamatos veszekedések (mert nem egymáshoz valók). Akkor van a másik zaklatása, a drogozás, piálás, verekedés stb, stb.

Akinek nem sérültek a kötődési mintái az le tud válni a másikról. Ugyan szomorú lesz, de ezt fel tudja magában dolgozni úgy, hogy nem cirkuszol.

Ha ez egyedül nem megy akkor pszichológushoz kell fordulni.

2022. jún. 27. 17:34
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Engem az is gyengít, hogy másokat ez éltet. Ha vki szakít, másoknak ez öröm. Akik rosszat akartak, akik ezen drukkoltak, hogy vége legyen, mindnek megvan az elégtétele.

Nem neked szurkolnak hogy ez az meg tudtad csinálni esélyt kaptál a boldogságra, hanem a világ is ellened van es röhög a fájdalmadon, röhög azon, hogy te minden erődet összeszedve, vért izzadva is, de kiléptél és fáj és szenvedsz. Es ő nem szenved, ő boldog a párjával hihihi hahaha nem neki kell ezen átmennie.

Néha ugy jolesne mindenki képébe vágni, hogy hihihi hahaha házasodunk, szerelem van, boldogság van.

De te összeszorítod a fogad és nemet mondasz a kézkérésre.

Összeszorítod a fogad es hagyod azt hogy rajtad röhögjenek, hogy sírsz, mert szakítasz.

És senki nincs ehhez melletted, veled, senki nem erősít, az exed gyengít, a társadalmi elítélés gyengít, a várható szakítási kín gyengít, az ürességérzés a jövőképed nélküle gyengít.

Es te nekimész csakazért is a világnak kamikáze.

Ez baromi kemény.

2022. jún. 27. 18:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát muszály lessz felálni innen.. mostis nézegettem már de nem. durva rajongás egy òra alatt kiolvastam egy almási.kitti. könyvet lezárás elengedés ha valakit érdekel.fenntvan.ncoron. . 256 oldal telefonon... ( Gyorsan olvasok nagyon ... Telefonom.gyorsabb ) de kell majd psichologus mégegyszer nemakarok kikotni ezen a szinten. Mondom még nézegetem hogy fenntvan de mar faradok bele.. ma nem hivtam már és nem irtam neki ez mondjuk haladás.. érzelmeim durva skálán mozognak.... Héten volt amugy pánik roham is na azis egy kurv a érdekes dolog... Igazábol ha valaki gyenge mint a szar nemtud valamit magárol hogy erös legyen annak idején akartam menni psichologushoz .. nem tettem namajd most :(
2022. jún. 27. 18:09
 17/23 anonim ***** válasza:

#15:

Amit te leírsz az már olyan mint az üldözési mánia. Ok, hogy szarul érzed magad a szakítás miatt. Nem tudom milyen emberekkel voltál eddig körülvéve, hogy örülnek ha szakítasz? Max. azért örülhetnek, mert látják hogy akivel együtt voltál az az ember toxikusan hat rád és csak tönkretenné az életedet. De nem hinném, hogy azok akik ténylegesen a barátaid, örülnének azért hogy szakítottál. Vagy "alja" emberekkel vagy körülvéve.

Egy szakítást az tud végigcsinálni akinek van akaratereje.

Ezt legjobban egy sportolónál lehet lemérni aki pl. olimpiára készül. Van benne akaraterő. Bármennyire is fáj neki, akkor is csinálja, mert a cél élteti. Nem törik meg, hanem kitartó.

Ha akaratgyenge vagy akkor elbuksz. Azt neked kell eldöntened, hogy összeszeded e magad és kitartasz az elhatározásod mellett. Továbblépsz és építed az életedet az exed nélkül, bízva abban, hogy jön egy jobb kapcsolat amiért neked is érdemes lesz tenni. Vagy minden sarokban ellenségeket hallucinálsz (mintha másoknak nem lenne saját élete amivel foglalkozhatnak) és így megrekedsz egy helyben (pl: nem tudsz elszakadni a toxikus exedtől).

Vagy összeszeded magad (felnőtt ember módjára) vagy beleragadsz a sz*rba, és csinálod a hülyeségeket (drog, pia, zaklatás, visszamész szexelni az exhez stb). Mindenki maga dönti el, hogy mit tesz saját magával.

2022. jún. 27. 18:17
 18/23 A kérdező kommentje:
Mar letiltottam... Elotte 35 orat nem aludtam es mais ittam nemkéne nemtudom oszintén ilyen mélyen nem voltam nemtudok megküzdeni az érzelmeimmel
2022. jún. 28. 18:37
 19/23 anonim ***** válasza:

Erős függőségekre vagy hajlamos, és más mentális betegségek is kialakulóban vannak, vagy már. Ezek mondjuk kifejezetten szeretnek halmozódni.

A szorongás és a depresszió itt elég erős probléma.

Eleve gond az, hogy másoktól vársz megváltást (már a kapcsolat elején) önmagaddal kell rendbe lenned, aztán kezdj kapcsolatba.

A telefonszámát remélem, már törölted, az nem íródik csak úgy ki, akkor legalább hívni nem tudod, és a leveleit is töröld, a névjegyével együtt, bár az emailcímet könnyen megjegyzi az ember... De legalább nem olvasgatod a régi leveleket.

Messenger üzeneteket szintén töröld.

Ha nem bírod ki, hogy rákeress, akkor talán jobb, ha a telefonodról törlöd a facebookot és a messengert, anélkül is lehet élni. Ha mások keresnek, stb. otthon a nap végén letudod. Legyen egy pohár víz a számítógép mellett, és ha rákeresnél, akkor mindig inkább a pohár vízhez nyúlj.

Ilyenkor jót tud tenni a kikapcsolódás, környezetváltozás: kirándulás (messenger és facebook nélkül, csakis max térkép miatt).

Kösd le minden energiádat konstruktív módon: lakásfelújítás, akármi.

2022. júl. 1. 07:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok.. :D megoldodott a gond .. én egészként mentem bele a kapcsolatba empataként.azt mondta a szakember hogy az exem nárcisztikus személyiség zavaros. És azert borultam ki ennyire mert nagy volt a kotodes mar .. ma mar nemittam. Azt mondta pl hogy nárcisztikus ember vissza keresi a multba az exeit.. es pont betalalt leszipolyozott majd tavolsag miatt uj munkahely stb vágott már el mindent tölem...szoval most megnyugodtam.. voltak nekemis hibaim persze de azokat se lehetett megbeszelni ..NÁRCISZTIKUS!!
2022. júl. 1. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!