Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dobott a szerelmem és kifordul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobott a szerelmem és kifordultam magamból?

Figyelt kérdés

Nem megy az alvás,se evés, nem tudok figyelni semmire,tiszta idegroncs vagyok a környezetemben mindenkivel,mert nem akar már engem akit szeretek.

Ti hogy viselitek az ilyen fájdalmat? Mit tesztek hogy enyhüljön?

2021. nov. 1. 07:10
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
90%

Az okokat lehet tudni?

Én àltalàban ezeket derítem ki/fel, aztàn megnézem, h a jövőre tekintettel tudok-e/akarok-e vàltoztatni.

Emellett lekötöm magam, több, egyszemélyes hobbim van.

2021. nov. 1. 07:17
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

Nekem muszáj eljárnom dolgozni, hogy fizessem a havi számláimat és meg tudjak élni, nem lehetek idegroncs és figyelnem is kell, különben a munkámat is elveszíthetem és a család és barátok is elhagynának.

A legtöbb ember nem teheti meg ezt a hisztit és kénytelen összeszedni magát.

Ő is csak egy ember volt, persze igeeen tudjuk....mindenkinek a szerelme az igazi legjobb legfantasztikusabb még egy olyan nem létezik más mint a többi....bla bla bla.

2021. nov. 1. 07:19
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
Tekerj egy hatalmas rakétát, attól megnyugszol.
2021. nov. 1. 07:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak az idő segít, más nem. Ez sajnos ilyen.
2021. nov. 1. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanezt érzem. Tudom, rajtad ez nem segít.
2021. nov. 1. 09:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi azért jó hogy nem vagyok egyedül,csak az is nyomaszt hogy tudom,hogy ez az én bűnöm.
2021. nov. 1. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
#5! Akkor gondold, hogy az övé 😂Én azt gondolom, mondjuk semmivel se könnyebb, szóval nem lennél előrébb. Mit követtél el?
2021. nov. 1. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Bocs, kérdező,az előbbit neked írtam, #5 én vagyok.

2021. nov. 1. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Esély sincs a békülésre, vagy a folytatásra?Nem tudod jóvátenni ha bocsánatot kérsz?
2021. nov. 1. 15:20
 10/11 A kérdező kommentje:

Sosem hallgattam végig, tényleg sokszor szólt érte hogy elhanyagolom nem hallgatom meg.Meg amikor szólt érte már beidegesedtem és mondtam ne hisztizzen,pedig csak kétségbe volt esve és üvöltöttem vele hogy fejezze be,nagyon paraszt voltam.

Elhanyagoltam,álmomban se gondoltam hogy ez nála ennyire komoly lesz hogy látni sem akar.Haverom javasolta hagyjam békén hogy megnyugodhasson,de nem bírom ki hogy ne hívjam vagy írjak neki.

2021. nov. 1. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!