Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elcseszett 3. randi, kifordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcseszett 3. randi, kifordultam magamból. Ti mit tennétek? 34F

Figyelt kérdés

Ha lehet a témában jártasabbak írjanak, és elsősorban nők. Sokat ismerkedem, nagyjából heti rendszerességgel, jellemzően gond nélkül. Ez a nő viszont teljesen letaglózott, a randik alatt hihetetlen önuralomra és koncentrációra volt szükségem, ami végül ahhoz vezetett, hogy bár láttam a pozitív jeleket, testbeszédet randik közben hogy "bejössz, hé lépjél már", akkor, abban a pillanatban mégsem léptem, sőt egy kicsit sikerült a nem túl laza énemet adnom (ami fals). Meg volt az összhang, közös érdeklődés, nevetés, láttam, hogy bejövök neki. Párszor csókolóztunk, amit viszonzott. Ennek 1 hete, majd valamiért még aznap írtam neki, amire nem válaszolt, majd 2 nap múlva megint írtam neki, amire válaszolt, így elhívtam dartsozni majd vacsorázni, amire nem válaszolt, ezért ma felhívtam, majd közölte, hogy ne haragudjak de neki ez már sok, túl kedves vagyok, és ezt nem akarja így tovább folytatni.

Értem, hogy mi a gond, a fejemet verem már a falba 1 hete, minden egyes "lépésem" után, miért tettem amit tettem, hogy lehettem ekkora retardált :) Végre leálltam. Alapvetően nem izgatna a dolog, ismerkedek folyamatosan másokkal is, ahol önmagam vagyok, de ez teljesen leamortizált :) Szóval, nők, őszinte véleményt kérek. Keressem később, egy idő után, ne keressem egyáltalán ha nem keres, vélemények, meglátások jöhetnek. Zaklatni nem akarom, már így is zaklatásnak jött le az egész. Cseszi az agyamat, nem azért, mert leterelt, hanem mert az a fajta nő (külső, belső, közös vonások, érdeklődés, vonzalom), akit a sors 10 évente 1x tesz elém...

34F 29N

2016. ápr. 25. 22:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
56%
Ha túl kedves vagy szerinte, akkor b a s s z le neki egy nagy pofont, hát ha az tetszeni fog!
2016. ápr. 25. 23:06
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez fura. Szerintem ne keresd. Fog ő keresni, ha úgy van. Ha te erőlteted az egesuet, az nem jo.
2016. ápr. 25. 23:09
 3/23 anonim ***** válasza:
Szkippelném ezt a hetet, HISZEN a a jövő héten lesz másik.
2016. ápr. 25. 23:10
 4/23 anonim ***** válasza:
Várj pár napot, aztán hívd fel és mondd el neki ezt az egészet, hogy tudod h "fura voltál", de nagyon tetszik neked. Egy próbát megér.
2016. ápr. 25. 23:12
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt a részt nem igazán értem, hogy ő küldte a jeleket, hogy lépjél már, te pedig nem tetted. Utána pedig írod, hogy többször is volt csók. Csak 3. randiról van szó. Az lenne a gondja a hölgynek, hogy nem rohantad le a 3. randin?
2016. ápr. 25. 23:26
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megismerkedett valaki mással, akivel pedig ő érezte úgy, mint te vele kapcsolatban, aztán mégsem akarta azt mondani, hogy bocsi van más.
2016. ápr. 25. 23:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is a #6-os által írt dologra tippelek.

Vagy még sem teljesen normális a csaj, ha az a baja, hogy a 3. randin nem szexeltetek.

2016. ápr. 25. 23:37
 8/23 A kérdező kommentje:

#5-ös hozzászóló:

Igen, egyértelmű volt, hogy akkor, abban a pillanatban többet akart volna, érintés, közeledés, csók, de én csak beszéltem mellette. Ő nem az a kezdeményező fajta. Csók: randik végén, tehát valamiért kivártam a legvégét, és nem a pillanatnak éltem. Hülye voltam. Aztán meg gondolom megijedt, hogy teljesen le akarom kötni, hogy keresem, meg kedveskedem (de minek, totál nem ilyen vagyok) És ezzel tovább rontottam a helyzeten.

#6-os hozzászóló:

Igen, lehet, hogy megismerkedett mással.

2016. ápr. 25. 23:40
 9/23 anonim ***** válasza:

A baratom mindig a tali vege fele megkerdete, mikor talalkozunk. Ez nagyon tetszett. Sot az is tetszett volna, ha uzenetet kuld. Elfoglalt no vagyok, de viberen barmikor ramondok gyorsan egy hanguzi valaszt. Mivel en komoly kapcsolat parti vagyok, (annak ellenere, h ezt sosem tudjak elkepzelni a dogos kulsom miatt,) , nekem csakis a kedvesseg es torodes jon be.

Annak idejen az osszes bunko pasit leleptettem egy mondat utan.

Lathatoan nem vesz komolyan ez a no.

N

2016. ápr. 26. 05:39
 10/23 anonim ***** válasza:
Kerdezo, hol szoktal ismerkedni? Ezt a not hol ismerted meg es hogyan pontosan?
2016. ápr. 26. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!