Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcseszett 3. randi, kifordultam magamból. Ti mit tennétek? 34F
Ha lehet a témában jártasabbak írjanak, és elsősorban nők. Sokat ismerkedem, nagyjából heti rendszerességgel, jellemzően gond nélkül. Ez a nő viszont teljesen letaglózott, a randik alatt hihetetlen önuralomra és koncentrációra volt szükségem, ami végül ahhoz vezetett, hogy bár láttam a pozitív jeleket, testbeszédet randik közben hogy "bejössz, hé lépjél már", akkor, abban a pillanatban mégsem léptem, sőt egy kicsit sikerült a nem túl laza énemet adnom (ami fals). Meg volt az összhang, közös érdeklődés, nevetés, láttam, hogy bejövök neki. Párszor csókolóztunk, amit viszonzott. Ennek 1 hete, majd valamiért még aznap írtam neki, amire nem válaszolt, majd 2 nap múlva megint írtam neki, amire válaszolt, így elhívtam dartsozni majd vacsorázni, amire nem válaszolt, ezért ma felhívtam, majd közölte, hogy ne haragudjak de neki ez már sok, túl kedves vagyok, és ezt nem akarja így tovább folytatni.
Értem, hogy mi a gond, a fejemet verem már a falba 1 hete, minden egyes "lépésem" után, miért tettem amit tettem, hogy lehettem ekkora retardált :) Végre leálltam. Alapvetően nem izgatna a dolog, ismerkedek folyamatosan másokkal is, ahol önmagam vagyok, de ez teljesen leamortizált :) Szóval, nők, őszinte véleményt kérek. Keressem később, egy idő után, ne keressem egyáltalán ha nem keres, vélemények, meglátások jöhetnek. Zaklatni nem akarom, már így is zaklatásnak jött le az egész. Cseszi az agyamat, nem azért, mert leterelt, hanem mert az a fajta nő (külső, belső, közös vonások, érdeklődés, vonzalom), akit a sors 10 évente 1x tesz elém...
34F 29N
Nem csináltál semmit rosszul, ne emészd magad. Az van szerintem, h ő is több emberrel ismerkedik párhuzamosan és befutott egy nálad jobb és téged le kellett gyorsan koptatnia, mert a másikkal meg alakulnak a dolgok. Elég béna indok, h túl kedves vagy, de oylan kritikát akart mondani, ami nem negatív rád nézve. Hát ez lett belőle.
32N
Kedves kérdező!
Nőként írom neked, hogy szerintem hagyd a francba... Ha nekem megtetszett valaki a randik során, akkor utána folyamatosan találkoztunk... Nincs ilyen hogy túl kedves vagy.... ez csak a blablabla rész, nem akarlak elkeseríteni, de ez tényleg csak egy kitérő szöveg.
Lehet hogy most azt hiszed, hogy a sors eléd rakta álmaid nőjét, de ha az eleje ennyire döcögős, és ennyire ostoba kifogással ráz le hogy TÚL KEDVES vagy, akkor az nem ér meg több misét hidd el. Csak feleslegesen pedáloznál utána..
Sztem ha a 3. randin már szexet akart túl könnyen kapható...na de mindegy. Nem hiszem hogy bármit rosszul csináltál, ha talált mást és kifogásként mondta, hogy túl kedves vagy, akkor nem elég egyenes és érett nő. Egy felnőtt, értelmes nő, ha nem akar semmit egy férfitól, akkor azt el tudja mondani rendesen, értelmesen, ez így korrekt. Ha pedig komolyan gondolta ezt a szöveget akkor meg igencsak nevetséges. Tipikusan ezek a nők szoktak sírni, mikor kifognak egy bunkót vagy egy agresszív állatot, hogy manapság már nincsenek kedves férfiak...
Amúgy meg én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg tetszik egy férfi, akkor alig várom hogy írjon és nem bírom ki hogy én ne írjak neki és folyton rá gondolok és alig várom hogy találkozzunk. A kezdeti fázisban nincs olyan hogy túl sok, HA tényleg bejön a másik. Még 1x sztem írhatsz neki, bár ha ő nem keresett eddig elég halottnak tűnik a dolog, de lehet megnyugtatna téged ha még utoljára megpróbálnád.
Dartsot meg kihagyni....én imádnám randi keretében:) 27/N
Én férfi vagyok, de elmondanám a tapasztalatomat.
Randi után, mindig engem kerestek a nők sms-en telefonon, én soha nem rohantam utánuk,- ez tetszik nekik.
Ha pincsikutya vagy persze hogy lepattintanak.
#15: Én soha senkit nem keresek első randi után elsőre.
A pincsikutyaság teljesen más dolog.
Azért nyomultál túl, mert nagyon bejön neked. Nincs ezzel semmi gond. De valószínűleg tényleg nem kölcsönös a dolog. Keress egy olyan nőt, aki úgy odavan érted, mint te most ezért a nőért.
Illetve szerintem is csak azért mondta ezt a kifogást, hogy ne bántson meg. Tök mindegy mi az oka, de nem akar téged (lehet, hogy nem vonzódik hozzád az is lehet, hogy talált mást, vagy lehet, hogy belsőre nincs meg nála az összhang, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!