Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitás után mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Szakitás után mit tegyek? Teljesen kifordultam magambol

Figyelt kérdés

Sziasztok lesznek ékezet és helyesìrási hibák azokért elnézést kérek.

2020 ban volt egy nagyon durva szakitásom nagyon rohantam egy nö után hivogattam zaklattam szakitás után .. volt gyerek semmit se tudok rola azota se sok telefonrol tiltott stb nem is ez a lényeg. Utána alkoholba menekültem .. utána megelégeltem magam nekiáltam edzeni nem ittam kezdtem egyedül az életben nagyon jol érezni magam aztán jött egy lány 8 honapig egyutt voltunk majd szakitás után üzenetekkel bombáztam 10 nap ivas zsinorba.... Vezetés òrát lemondtam.. chekkolgatom mint egy hulye mikor van fennt mikor elérhetö .. ma nemittam már megyek dolgozni..reggel 5 kor már ház körül mentem vagy 30 kört kozbe cigi meg jelenleg mar mindenféle udito ..lánnyal már majdnem össze koltozes gyerek a tervben ... Volt. Boldog voltam egyedül aztán beengedtem az életembe .. most megint padlo.. tudom durva de nem akarok még mélyebbre sullyedni... Megint tiltani oldani mostis azert tudom nezni mert tegnap vissza oldottam... Ez nagyon röviden leirva a bajom borzalmasan rossz megint vissza jutni erre a szintre és magasbol esni...

2022. jún. 27. 16:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fordulj szakemberhez. Nem normális, hogy zaklatod az exeid.
2022. jún. 27. 16:13
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyíltan nem kiváncsi rád valaki, ki akar zárni az életéből, akkor ezt tiszteletben kéne tartani és nem zaklatni. Egyrészt azért, mert ezzel nem fogod vissza szerezni, ... sőt. Másrészt meg azért mert egyszer belefutsz egy olyanba, akinek az új palija össze rugdos, mellesleg jogosan vagy lecsukatnak stb. Szóval inkább szedd össze magad. Amúgy is, ki a f*sz akar egy olyan nővel lenni, aki nem akar téged???! Keress mást, tanulj meg egyedül is boldog lenni.
2022. jún. 27. 16:18
 3/23 A kérdező kommentje:
Figyelj egyszer mar sikerult boldognak lenni egyedul nagyon jo érzést volt.. most mintha valahogyan emiatt a szakitás után ..nem edzek mar 10 napja ,nem csinálom a jogsit... Pedig kéne és nem mentem dolgozni hanem szabadságra mentem megittam napi 14 sört szartam magamra es csak ultem es.. zaklattam ugymond .. mondtam neki: tilts le légyszives könyörgök tudom el ástam magam de nem akarlak keresni es nem birom.. tilts le .. erre ö : nem tiltalak le leszarom mi van.. miért jo neki az ha hivogatom ha cseszegetem ( nyilván nem jo neki) de akkor. Miért nem tilt le es hagyja hogy lezárjam hamár nekem semmi erom nincs hozza.....
2022. jún. 27. 16:27
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Jo ez tuti kamu. Már most, hogy ezt elolvastam tiltanálak ha ismerősöm lennél Facebookon, nem hogy még zaklatnál.
2022. jún. 27. 16:37
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem kamu.... Nem érted nem tilt le .. es konyorogtem neki tegnap....hogy tiltson le .. megtettem de feloldottam .. most én akarom letiltani de 48 ora kel hozzá ezt mondta.. en nem tiltalak majd tiltasz ha akarsz ...
2022. jún. 27. 16:42
 6/23 A kérdező kommentje:
-_ mondtma neki sok mindent birok az életben de a szakìtás utáni érzelem mindig felül kerekedik rajtam... Ha akarnek irni neki akkor tudnék ha akarnam hivni tudnek... De nem akarok eljutottam arra a pontra
2022. jún. 27. 16:44
 7/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem az érzéseid teljesen érthetőek. Gondolom nagyon a padlóra küldött, hogy ismét elutasítást kaptál . Megviseli az ember önérzetét. Tanulság talán hogy van még mit dolgozni magadon, hogy rájöjj magad miatt kell főleg a jogsi és az edzés és nem nők stb. miatt, hogy is mondjam öngondoskodás . Attól hogy valaki kirakott igenis fontosak a céljaid és megerdemled hogy elérd őket.

kéretlen tanácsok következnek :

Csináld akkor is ha nincs kedved ! Ez a lényeg .

Ha vannak barátaid menj a társaságukba. Tombold ki magad.

Írd fel egy papírra a celjaid az összeset amire vágysz

Csinalj valamit amit a kapcsolat előtt szerettél , hobbyk stb

Ha jobban vagy foglalkozhatsz az önismereti résszel, miért alakulhatott így ? Hogyan tudnál kevésbé fuggni az emberektől ?

Kitartás

2022. jún. 27. 16:48
 8/23 A kérdező kommentje:
Ebben igzaad van :/ tudod en direkt 1,5 évig nem beszéltem csajokkal kivéve egypar ismeros akik barátok .. akkor egyedül nagyon boldog voltam basszus :/ barki jelölt irt tiltottam.. aztan jott egy telefon hivas aki a mostani baratnom volt. Hogy szia mizu. Es en égi jelnek vettem hogy miért keres.. (tudom hulyen fogalmazok)
2022. jún. 27. 16:57
 9/23 A kérdező kommentje:
Aki miatt szarul vagyok most ö már régen volt a barátnöm vagy 7 évvel ezelott ois levolt tiltva de telo szamom valamiért megvolt neki.. es ahj mindegy is majd lesz valahogy
2022. jún. 27. 16:59
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Jo kérdés. Mi.is hasonlot jatszunk.

Szakitottunk de egyikunk se bírja letiltani egymást, felkavatodnak az erzelmek harcol küzd.

Egyikunk se mer csajozni/pasizni, elindulni az életben mert mit szol hozzá a másik akkor.

Habár exbaratom annyiban kulonbozik tőled hogy ő attol még edz, strand, haverok, parfum, pedig korabban drogozott is, iszik is neha, de nem esett abszolut vissza, teljesen tiszta wletet el es relative boldogan van programokon haverokkal, végzi a munkáját is rendesen.

Parkapcsolati tanácsado szerint a legjobb lenne gogy roviden tömören nemeket szórogatni, nem bekulok ki nem érek rá nem akarok talalkozni veled es kesz.

Csak ezutan beüt nálam a "crack", hogy atyaég lehet csajozik es akkor meg jön a birtoklási vágy.

En is kertem tiltson le engedjuk el egymást ne kinlodjunk ne szenvedjunk már, hát ő nem tilt le, azt mondta a legvéksőkig sem adja fel.

Nélkule is problémám van hogy vár egy nagy semmi egy teljes ürességérzés hogy nelkul nincs is élet. Engem ez köt le hozza.

De már nagyon elegem van. Ugy érzem néha hogy inkabb össze se jöttunk volna. Akkor nem lennének szép fájo emlékek sem, fajdalmas szakítás sem, picsogás sem kínok sem. Mindez inkább meg sem történt volna.

Komolyan az a döntes kellene hogy nagylevegő es tilt. Es azt tartani. Es nem visszaesni. Es esélyt adni a jövőre. Legyen az bármi, de ne ez.

A jövő meg ugye ismeretlen vagy a multad alapján hatarozod meg. Es ijeszto. Zsakbamacskáert eladni a biztosat. Mikor már megtetted ezt korábban mással. Es a jövő cserbenhagyott mert csak rosszat hozott. Es ennek ellenére márpedig ujra meg kell tenned. Sokak ragadnak inkabb a f.sban. én nem fogok.

2022. jún. 27. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!