Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás után mit tegyek? Teljesen kifordultam magambol
Sziasztok lesznek ékezet és helyesìrási hibák azokért elnézést kérek.
2020 ban volt egy nagyon durva szakitásom nagyon rohantam egy nö után hivogattam zaklattam szakitás után .. volt gyerek semmit se tudok rola azota se sok telefonrol tiltott stb nem is ez a lényeg. Utána alkoholba menekültem .. utána megelégeltem magam nekiáltam edzeni nem ittam kezdtem egyedül az életben nagyon jol érezni magam aztán jött egy lány 8 honapig egyutt voltunk majd szakitás után üzenetekkel bombáztam 10 nap ivas zsinorba.... Vezetés òrát lemondtam.. chekkolgatom mint egy hulye mikor van fennt mikor elérhetö .. ma nemittam már megyek dolgozni..reggel 5 kor már ház körül mentem vagy 30 kört kozbe cigi meg jelenleg mar mindenféle udito ..lánnyal már majdnem össze koltozes gyerek a tervben ... Volt. Boldog voltam egyedül aztán beengedtem az életembe .. most megint padlo.. tudom durva de nem akarok még mélyebbre sullyedni... Megint tiltani oldani mostis azert tudom nezni mert tegnap vissza oldottam... Ez nagyon röviden leirva a bajom borzalmasan rossz megint vissza jutni erre a szintre és magasbol esni...
Szerintem az érzéseid teljesen érthetőek. Gondolom nagyon a padlóra küldött, hogy ismét elutasítást kaptál . Megviseli az ember önérzetét. Tanulság talán hogy van még mit dolgozni magadon, hogy rájöjj magad miatt kell főleg a jogsi és az edzés és nem nők stb. miatt, hogy is mondjam öngondoskodás . Attól hogy valaki kirakott igenis fontosak a céljaid és megerdemled hogy elérd őket.
kéretlen tanácsok következnek :
Csináld akkor is ha nincs kedved ! Ez a lényeg .
Ha vannak barátaid menj a társaságukba. Tombold ki magad.
Írd fel egy papírra a celjaid az összeset amire vágysz
Csinalj valamit amit a kapcsolat előtt szerettél , hobbyk stb
Ha jobban vagy foglalkozhatsz az önismereti résszel, miért alakulhatott így ? Hogyan tudnál kevésbé fuggni az emberektől ?
Kitartás
Jo kérdés. Mi.is hasonlot jatszunk.
Szakitottunk de egyikunk se bírja letiltani egymást, felkavatodnak az erzelmek harcol küzd.
Egyikunk se mer csajozni/pasizni, elindulni az életben mert mit szol hozzá a másik akkor.
Habár exbaratom annyiban kulonbozik tőled hogy ő attol még edz, strand, haverok, parfum, pedig korabban drogozott is, iszik is neha, de nem esett abszolut vissza, teljesen tiszta wletet el es relative boldogan van programokon haverokkal, végzi a munkáját is rendesen.
Parkapcsolati tanácsado szerint a legjobb lenne gogy roviden tömören nemeket szórogatni, nem bekulok ki nem érek rá nem akarok talalkozni veled es kesz.
Csak ezutan beüt nálam a "crack", hogy atyaég lehet csajozik es akkor meg jön a birtoklási vágy.
En is kertem tiltson le engedjuk el egymást ne kinlodjunk ne szenvedjunk már, hát ő nem tilt le, azt mondta a legvéksőkig sem adja fel.
Nélkule is problémám van hogy vár egy nagy semmi egy teljes ürességérzés hogy nelkul nincs is élet. Engem ez köt le hozza.
De már nagyon elegem van. Ugy érzem néha hogy inkabb össze se jöttunk volna. Akkor nem lennének szép fájo emlékek sem, fajdalmas szakítás sem, picsogás sem kínok sem. Mindez inkább meg sem történt volna.
Komolyan az a döntes kellene hogy nagylevegő es tilt. Es azt tartani. Es nem visszaesni. Es esélyt adni a jövőre. Legyen az bármi, de ne ez.
A jövő meg ugye ismeretlen vagy a multad alapján hatarozod meg. Es ijeszto. Zsakbamacskáert eladni a biztosat. Mikor már megtetted ezt korábban mással. Es a jövő cserbenhagyott mert csak rosszat hozott. Es ennek ellenére márpedig ujra meg kell tenned. Sokak ragadnak inkabb a f.sban. én nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!