Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha egy olyan pasival szakítok a mérete miatt, akivel amúgy semmi gond nincs?
3 hete vagyunk együtt és csikló orgazmusom az van, mert szeret nyalni…
Meg amúgy sem vagyok képes hüvelyi orgazmusra, ezért sem értem magam teljesen.
Viszont már most kiéhezve érzem magam, nem érzem kielégítőnek a szexet annak ellenére sem hogy elmegyek…
Vágyom az érzésre, hogy kitölti a puncimat egy farok.
Soha nem vágytam nagy méretre, nekem egy 16-17 centi már tökéletes lenne…
De a barátomnak nagyon kicsi 10-12 között lehet valahol, de Ő sem tudja pontosan mert állítólag sosem mérte.
És talán még nagyobb probléma, hogy vékony.
Kb. ujjazással egyenértékű az aktus, de még az ujjazás is sokkal intenzívebb érzés.
Mit csináljak?
Igazság szerint már többször majdnem szakítottam, de hazudni sem akarok az okáról, a valódi oka meg összetörné.
Én tudom, hogy nem tehet róla, de nekem volt már részem sokkal élvezetesebb szexben és így nem tudnék mellette leélni egy életet…
Kedves Kérdező!
Dehogyis vagy rossz ember.
Csak igényes! Ami egyáltalán nem baj, sőt... csak arra figyelj, hogy pont annyira legyèl igényes a másikkal szemben, amennyire elviseled, hogy a másik éppúgy igényes lehet veled szemben.
És nem biztos, hogy pont a szex területén, hanem ezer más vonatkozásban.
Másfelől... úgy tűnik, h. anatómiában mintha nem lenne a többség eléggé járatos.
Ami mindkét fèlnél érzékszervileg izgatható, az a pènisz végén levő makk, illetve ennek pontos megfelelője a csikló. Maga a farok (dugó) és a hozzá formában illeszkedő hüvely alapvetően az utódnemzés eszköze. Nem az èlvezeté. Az pedig már csak egyéni hangolás kérdése, hogy ki és milyen úton-módon képes elélvezni... mint tudjuk is. Ugye.
Harmadrészt létezik a Kàma-Szutra, mely igazából egy tankönyv. És abban nem pusztán csak pozitúrák vannak felsorolva. Annál sokkal több mindenről szól.
Hogy csak egy példát említsek, a pènisz növelésére, illetve vagina szűkítésére is vannak több ezer èvek tapasztalatai beleírva.
Csak el kellene azt a tényt fogadnunk, hogy bármennyi éve is próbàlunk boldogulni e Földön... önmagunkról szinte semmit sem tudunk. Amit talán úgy is fogalmazhatnàk, hogy a legfontosabbakról van a legkevesebb ismeretünk. Minden másról... meg baromi sokat tudunk. Ami a "jó" életünk alakulása szempontjából igazából irreleváns.
Az ERŐ legyen veletek!
Az élet "túl rövid"!
"Kicsire" nem adunk!🤣
Nekem egy ismerősőmék ezt úgy oldották meg, hogy vettek a srácnak egy 20/5 ös fölcsatolhatósat.
Neki is nagyon pici volt a pöpikéje. Úgy tudom olyan 9-10 centi körül.
Minden más rendben volt, ezért semmiképp nem akartak szakítani.
Ma már annyira élethű, nagyon jó anyagból készült műkukik vannak, hogy észre sem veszed, hogy nem igazi van benned.
Még jól is jársz, mert nem lankad le idő előtt.
Akár 4-5 orgazmusod is lehet egymás után.
A saját pöpikéjét csak akkor használjátok, ha szopikázni akarsz, vagy ha szetetnéd a kis popsidat is meglövetni, mert arra viszont a legjobb.
Pici, vékony, és játékos.
10-11 centi az valóban nagyon kicsi :(
A barátomé 14 - pont jó (nekem), de ha 10-11 lenne, nem lennék vele, és nem azért, mert nem szeretem, hanem mert a kielégítő szex fontos része a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!