Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a szakító félnek ugyanolyan nehéz teljesen elefelejteni az exet? Vagy az ember sose feledkezhet meg teljesen az exről? (3 év volt, lassan 1 éve vége, új, jobb kapcsolatban)
Figyelt kérdés
2019. szept. 23. 02:59
1/4 anonim válasza:
1 év alatt azért el kéne hagyni a kesergést,max light-os nosztalgia,de ekkorra már túl kéne tenni magát mindkét fèlnek.
2/4 anonim válasza:
Van olyan, igen. Én is szakítottam úgy, hogy utána azt hittem, beledöglök.
Ennek lassan 5 éve, azóta van kapcsolatom, közös gyerek is van.
Neki úgy tudom, nincs senkije (bár nem beszélünk már nagyon rég.)
Mikor eszembe jut, még mindig elfog egy szar érzés.
3/4 anonim válasza:
Lehetséges. Te vagy, aki szakított? Vagy esetleg valaki, akihez ez az ember menekült és nem heverte ki?
4/4 anonim válasza:
Az igazán mély szerelem nem múlik el 1 év alatt, ezt csak az tudja, aki megélte. Nem tudom el kell e felejteni valaha is, minek? Csodás emlék a szívedben. Ha meg újra őt szeretnéd, akkor kezdd el visszahódítani, de ne várj újabb éveket ölbe tett kézzel a sült galambra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!