Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha egy olyan pasival szakítok a mérete miatt, akivel amúgy semmi gond nincs?
3 hete vagyunk együtt és csikló orgazmusom az van, mert szeret nyalni…
Meg amúgy sem vagyok képes hüvelyi orgazmusra, ezért sem értem magam teljesen.
Viszont már most kiéhezve érzem magam, nem érzem kielégítőnek a szexet annak ellenére sem hogy elmegyek…
Vágyom az érzésre, hogy kitölti a puncimat egy farok.
Soha nem vágytam nagy méretre, nekem egy 16-17 centi már tökéletes lenne…
De a barátomnak nagyon kicsi 10-12 között lehet valahol, de Ő sem tudja pontosan mert állítólag sosem mérte.
És talán még nagyobb probléma, hogy vékony.
Kb. ujjazással egyenértékű az aktus, de még az ujjazás is sokkal intenzívebb érzés.
Mit csináljak?
Igazság szerint már többször majdnem szakítottam, de hazudni sem akarok az okáról, a valódi oka meg összetörné.
Én tudom, hogy nem tehet róla, de nekem volt már részem sokkal élvezetesebb szexben és így nem tudnék mellette leélni egy életet…
A szexhez két ember kell. Lehet, hogy tényleg nem vagy képes a hüvelyire, de az is lehet hogy nem a jó társsal vagy. Nekem meg pont ez frusztrált, hogy az exem csak csikló-orgazmusra képes. Azt gondoltam rossz vagyok az ágyban. Aztán jött egy csaj, aki viszont szinte minden alkalommal elment hüvelyileg (volt hogy 2-3x).
Más partnerrel sem ment még? Amúgy meg 3 hét kevés ahhoz, hogy teljesen kiismerjétek egymást.
Én megérteném, nincs ebben mit magyarázni.
28f
11cm
"Sajnos eleve nem túl etikus ilyesmi miatt szakítani (ezt én is tudom),"
Bocs, de igazából még csak ismerkedtek, tehát ez igazából nem is szakítás. Másrészt egy kapcsolat alakulásának fontos alapja a mindkét fél számára megfelelő szex. Ennek köze nincs az etikához. Keress olyant, aki szexuálisan is azt nyújtja neked, ami neked megfelelő.
#14 ha neked elvárás a hüvelyi orgazmus, akkor fog még pár csalódás érni az életben kis csillag:D
Előbb megkellene ismerni a női testet, idióta.
Ne várj el olyat, amire biológiailag a legtöbben nem vagyunk képesek, azért van a csiklónk, hogy annak segítségével élvezzünk el.
Frusztrált kis farok:D
10#
Kérdező!
Alapvetően igaz, hogy nem érdemes hazudni a legtöbb esetben. Itt viszont most tényleg jobb egy kegyes hazugság, vagy az ha csak ilyen ködösen fogalmaznál és annyit mondanál, hogy nincs meg a kémia. Vagy csak annyit mondanál hogy nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban.
Nekem egyszer egy lány csak annyit mondot hogy nem vagyok férfi, hanem csak egy gyerek vagyok. Napokig nem tudtam aludni és hónapokon keresztül gyötrödtem az egészen. Már csak ennyi is hatalmas traumát okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!