Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt jelenleg olyan ember, aki a közelmúltban szakított valakivel?
Szakításotok után mi a véleményetek a nőkről/férfiakról?
Nehezteltek az ellentétes nemre a szakításotok után? Indulataitokban másokat is hibáztattok, vagy csak magatokat/volt párotokat?
A válaszokat prívátban is szívesen fogadom, ha esetleg valaki könnyebben beszélne ilyenkről privátban.
Számomra vicces ha valaki egy esetleges csalódás miatt az egész noi/ferfi letet egy kalap ala veszi.
Mindketten hibaztunk, en is sok mindenhez gyerekesen alltam hozza es nem egyezett a jovokepunk de emiatt nem neheszteltem ra
Nem neheztelek senkire. Nem működött hát elengedtük egymást. Nem az ő hibája és nem az enyém. Valahol mindkettőnké más szempontból egyikünké sem. Jóban maradtunk mert mint ember sokra tartjuk a másikat csak a párkapcsolat nem működött.
Ha megcsalás vagy agresszív viselkedés lett volna a szakító ok haragudnék rá de egyikünk oldaláról se történt ilyesmi.
Én 5 hónapja mentem szét exemmel ha az közelmúltnak számít. Igazából közös megegyezés volt hogy nem folytatjuk a kapcsolatot, viszont egy elég nehéz kb. 3 hónap állt mögötte. Olyan szempontból nem haragszom rá mert tényleg jobb hogy nem vagyunk együtt, és tudom hogy mindkettőnk részéről volt valami ami miatt nem működött a kapcsolat, viszont olyan szempontból meg haragszom rá hogy nagyon tisztességtelenül bánt velem a kapcsolat vége fele. Mialatt együtt voltunk végig támogattam mindenben pedig nagyon nehéz volt vele sokszor és volt hogy ezek az időszakok kb. fél évig is eltartottak de én szó nélkül vele voltam, ő pedig nem bírta ki hogy 2 hónapon keresztül csak hétvégente érek rá hogy vele legyek (heti 6x12 órányi fizikai munka miatt). És emiatt napi szinten nyomást gyakorolt rám, szándékosan találkozgatott exével hogy engem idegesítsen és hasonlók.
De ez sem igazából harag csak egy hatalmas csalódottság, mert jóhiszeműen együtt voltam több mint 3 évig egy emberrel akiről azt gondoltam hogy egy jólelkű lány, és most utólag már tudom hogy ő egy elég rossz ember aki végtelenül hálátlan és önző is.
Nem érdemes a haragtartás, a neheztelés sem a volt partnerre, sem az összes többi ellenkező neműre.
Meg kell tudni beszélni a dolgokat egymás között, mindent is le tisztázni, és ezután feldolgozni az esetleges hibákat amiket saját magunkban felfedezünk ezáltal, majd így tanulni belőle, és a későbbiekben törekedni arra, hogy másképp tegyünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!