Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha egy olyan pasival szakítok a mérete miatt, akivel amúgy semmi gond nincs?
3 hete vagyunk együtt és csikló orgazmusom az van, mert szeret nyalni…
Meg amúgy sem vagyok képes hüvelyi orgazmusra, ezért sem értem magam teljesen.
Viszont már most kiéhezve érzem magam, nem érzem kielégítőnek a szexet annak ellenére sem hogy elmegyek…
Vágyom az érzésre, hogy kitölti a puncimat egy farok.
Soha nem vágytam nagy méretre, nekem egy 16-17 centi már tökéletes lenne…
De a barátomnak nagyon kicsi 10-12 között lehet valahol, de Ő sem tudja pontosan mert állítólag sosem mérte.
És talán még nagyobb probléma, hogy vékony.
Kb. ujjazással egyenértékű az aktus, de még az ujjazás is sokkal intenzívebb érzés.
Mit csináljak?
Igazság szerint már többször majdnem szakítottam, de hazudni sem akarok az okáról, a valódi oka meg összetörné.
Én tudom, hogy nem tehet róla, de nekem volt már részem sokkal élvezetesebb szexben és így nem tudnék mellette leélni egy életet…
#29 igen, irigy vagyok, amiért az exem nem keltett rossz érzést bennem, amiért biológiailag nem vagyok képes a hüvelyi orgazmusa:D
Imádom hogy nem vagy tisztában a női test működésével, ezért másokon töltöd ki a frusztrációdat kis szűz fiúka:*
Annyinak KELL lennie? És ha nem annyi a srácnak mit csináljon, lője fejbe magát? 😂
Megint elkezdődött a fütyifikázás. Meg kellene már érteni, hogy amint a farkak méretei igen változatosak, úgy a hüvely is eltérő. Nőgyógyászok tudnának mesélni, hogy egyes nőknél szinte kicsúszik a baba, másoknál meg reped a gát.
A nők is eltérőek, van akiben a 4-es átmérő harangozik, mást meg kitölt. Van, akinek a 17 centis a méhszájat böki, másnak meg nem.
Vannak olyan hüvelyű nők, akiknek éppen elég a 12 centi, én is ismertem egy ilyen nőt. Neki a 15 már csak bizonyos pózokban volt jó állítása szerint.
Nektek mi bajotok van? Miért vagyok lepontozva? Mert normális választ adtam?🤦🏽♀️
#38 "Szerintem mondjuk hülyeség, mert ha amúgy sincs hüvelyi orgazmusod, akkor nem oszt, nem szoroz, hogy vele se. Nem is értem, mi hiányzik, pont annyit nyújt, mint az eddigiek, nagyobb farokkal."
Én ezért a megszolalásodért pontoztalak le:)
Nem az orgazmusrol van szó, hanem hogy konkrétan nem érzi szex közben a pali farkát, ezért teljesen élvezhetetlen.
Attól kielégítő(egyrészt) ha érezzük, ahogy kitölt minket a farok, ez náluk nincs meg, akkor mégis mit élvezzen ha nem érez semmit?
A te döntésed ha szakítani akarsz, de ahhoz nincs jogod beletiporj az önbecsülésébe az "igazságoddal".
Tartsd meg magadnak!
Te sem örülnél ha olyan indokkal szakítana veled egy pasi, hogy kicsi a melled vagy harangozni lehet benned mint a templomtoronyban.
Legyen benned némi empátia! Mondom ezt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!