Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek keressem? Szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressem? Szakítottunk a párommal. A közösségi oldalakról leszedett közös dolgokat, aztán utána visszarakott kettőt. Most újra leszedte. Szakításkor megbeszéltük, hogy ha úgy érzi, keresni fog. Viszont egy nagyon makacs ember.

Figyelt kérdés
Mi van, ha elvárja, hogy én keressem? Ezt a dolgot másnak nem mondta, és ezt azért hiszem el, mert tényleg őszinte ember. Valószínűleg kamu profillal nézi az én oldalamat. Van egy dolog, amiről szeretnék vele beszélni, de az most lényegtelen. Szerettem volna várni ezzel a dologgal még legalább egy hetet, hogy ezzel is adjak időt neki, hogy tisztázza magában, mit is akar. Úgy érzem, hogy azért szedte le/rakta vissza, majd szedte le megint a közös képeket, hogy ezzel is üzenjen valamilyen formában, hogy keressem. Viszont félek, mert ha ez nem egy jel, akkor azt gondolhatja, hogy nincs bennem tartás, amíg Ő nem keres. (Tudom, ez elég érdekesen hangzik, viszont nem vagyok kíváncsi kioktató válaszokra, csak normálisan megfogalmazott kritika érdekel.)

2021. okt. 24. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Szia

A legtöbb ember ilyenkor ha számít a másik keres úton útfélen jeleket. Viszont... ha annak is számít S így játszik az marha fárasztó s értelmetlen.

Felnőtt emberek vagytok, ha akar valamit nyissa ki a száját s mondja el mit hogy gondol, tervez. Szerintem ennek van egyedül értelme, játszmáknak, jeleknek semmi..olyan mint a lóf.sz esti fénnyel. Utána lehet azt így is úgy is magyarázni majd...

Egy kapcsolat érjen annyit normálisan le van kommunikálva s nem füstjelekkel történik. Mert aki így tesz az nem becsüli az érzéseid.

2021. okt. 24. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez így jó játék. Te azért nem keresed, nehogy azt gondolja, hogy nincs benned tartás! Szerinted ő miért nem keres? Azért mert ő is meg van győződve róla, hogy benne is van tartás! Majd csak valaki megunja. Mióta vagytok külön? Mert ezt így a végtelenségig lehet csinálni, hogy kiben van "nagyobb" tartás!
2021. okt. 24. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el
2021. okt. 24. 17:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazából csütörtökön beszéltünk utoljára, akkor is találkoztunk. Szerintetek írjak rá?
2021. okt. 24. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el, mindenben bele lehet látni dolgokat, főleg, ha valamit nagyon akarsz. Szakítottatok, bármennyire próbáltátok, nem sikerült működtetni a kapcsolatot, így nincs más opció, mint továbblépni.
2021. okt. 24. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A csütörtöki találkozáskor nem derült ki számodra, hogy akkor most mi a helyzet? Akkor letisztázhattad volna!
2021. okt. 24. 17:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nehéz az egész. Van, aki azt mondja, adjak időt neki, és van, aki azt mondja, hogy keressem. Számomra Ő egy rettentően fontos személy. Nem találkoztam még ilyen lánnyal. Képes volt újra elérni azt, hogy higgyek a szerelemben. Ma este írok neki, meglátom, mi lesz 😔
2021. okt. 24. 17:24
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló. Annyira nem. Érdekes az egész. Először törhetetlen volt, aztán sikerült puhítanom az érzelmein. És abban maradtunk, hogy majd keres, ha akar valamit. Bármit elrontok azzal, ha írok neki? Tényleg hiszem azt, hogy jövőképes a kapcsolatom vele, de nem tudom mi lenne a jó döntés. Ha hagynám, vagy ha írnék neki?
2021. okt. 24. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:

#6 Az a baj, hogy nem határoztatok meg egy bizonyos időt, hogy mikorra döntse el mit akar! Mert így aztán várhatsz rá életed végéig!

"És abban maradtunk, hogy majd keres, ha akar valamit."

Ez a mondat is arra utal, hogy ő sem mondta ki egyértelműen, hogy mit akar! Ha már egyszer megvolt a szakítás és neked meg puhítgatnod kellett, az már régen rossz! Lehet, hogy csak sajnál, azért hagyta magát puhítgatni. Én innen nem tudom eldönteni, hogy mi van kettőtök között, de nem úgy néz ki mintha őt nagyon izgatná a dolog!

2021. okt. 24. 18:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindenesetre írjak neki, vagy ne? Egyszerre rendeltünk az ő kocsijához, és az enyémhez is egy alkatrészt. Nekem mégsem kell, így odaadnám neki.
2021. okt. 24. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!