Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mondják az emberek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják az emberek azt hogy 6honap az szinte semmi ha annyit volt együtt két ember?

Figyelt kérdés

Mennyi időre mondják hogy sok együtt töltött idő?

És a 6honap az miért számít kevésnek?

Hiszen az életünkből ha hiányzik szakítás után ennyi idő az pocsékba ment és miért kevés? Kinek mi a kevés és mi a sok?

2021. júl. 13. 10:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%

Nekem 7,5 év után lett vége a kapcsolatomnak.

Ehhez mérten 6 hónap az semmi. Nem alakul ki olyan szintű kötődés, hogy huzamosabb ideig vergődjek a másik hiányától. Persze egy ideig biztos rossz, hiányzik, stb. De 6 hónap alatt nem élsz át annyi élményt a másikkal, mint évek alatt.

6 hónap alatt meg sem ismered igazán a másikat.

2021. júl. 13. 10:47
 2/27 anonim ***** válasza:
97%
Mi az, hogy elpocsékolt idő? Nem értem. Ameddig tartott a kapcsolat,addig jó volt valamiért,gondolom. Szakítás után miért mondod,hogy elpocsékolt idő? Mit csináltál volna helyette?
2021. júl. 13. 10:49
 3/27 anonim ***** válasza:
96%

Mert felnőtt kapcsolatban pár hónap semmi.

Friss kapcsolat nekem olyan 2 évig, régi 5 év után.

2021. júl. 13. 10:51
 4/27 anonim ***** válasza:
97%
6 hónap az még a megismeréshez is kevés. Persze ennyi után is fáj a szakítás, de ez nem pocsékba ment idő, hanem egy új tanulás.
2021. júl. 13. 10:53
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Alapesetben egy életre keres társat a többség. Egy élethez, vagy 10-15 évhez képest 6 hónap nem sok.

Ha azt veszed, hogy milyen rövid idő a fiatalság, ami az ideális időszak, hogy párt találj, akkor 6 hónap sok elpazarolt idő.

Minden relatív.

Egy 1 éves okj tanfolyamból egy elrontott 6 hónap túl sok. Ha a 8 éves általános iskola alatt van 6 gyenge hónapod, még nem sokat befolyásol. (Kivéve, ha a legvégén.)

2021. júl. 13. 10:54
 6/27 A kérdező kommentje:

Hát igen és 6hónap alatt többször akartam már szakítani, a másikkal de ő nem akart ebbe bele törödni mert ha egy kapcsolatba az egyik fél kevesebbet tesz bele mint a másik, és a másik sose gondolkodik úgy hogy ketten és nem csak ő létezik akkor az sok tud lenni.

De számomra akkor se kevés 6honap és nem értem azt az emberekben hogy miért tartják azt semminek se, akkor mikortól kezdik érezni hogy ez már nem kevés idő.

2021. júl. 13. 10:58
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Évek után mondhatod, hogy nem kevés idő. 6 hónap alatt meg sem ismered a másikat rendesen, alig van közös múlt, nem sok közös összefonódás van, mint ami évek alatt alakul, gyerekkel, házasságal, mikor teljesen átszőtte az életed a másik. FÉl év még csak a rózsaszín köd, annak is az első része.

Ha szakítani akartál, akkor miért nem szakítottál? Ezek szerint az a 6 hónap sem volt felhőtlen.

2021. júl. 13. 11:03
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják mert valóban nagyon rövid idő, ettől függetlenül lehet borzalmasan fájó, hiszen például egy 2 hetes nyaralás alatt megismert ember emlékével is nosztalgiázhatunk örök életünkben.
2021. júl. 13. 11:06
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem volt felhőtlen mert nem állt hozzám korrekten, és nem tudtam rá számítani mint egy társra, és én többet tettem bele mint ő a kapcsolatba és nem értette meg ha szakítok szakítok és ne zaklasson engem hanem fogadja el hogy ki akarom tenni a mérgező embereket az életemből.
2021. júl. 13. 11:09
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor munkába álltam, 21-22 éves voltam és már 4.éve együtt voltam az exemmel. Akkor mindenki hűházott nekem, hogy ez milyen sok idő. Én nem éreztem soknak, egyszerűen természetes volt egy idő után, hogy ő az életem része. Nem azt kezded el érezni, hogy már "sok" ideje együtt vagytok, hanem azt, hogy a kapcsolat komolynak mondható, lehet közös jövőtök. Ehhez viszont szerintem minimum 1 év együtt töltött idő kell, mire "biztosnak" lehet nevezni valamit. De ez attól is függ, kinek - meddig tart a rózsaszín köd. Magam körül is látom, hogy 1-2 hónap után megy az így szeretlek-úgy szeretlek facebookon, instán, stb. Aztán hozzátok hasonlóan x hónap után szétmennek. Szóval 6 hónap az semmi, attól, hogy kimondva együtt vagytok, az bőven még csak ismerkedési fázis.
2021. júl. 13. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!