Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mondják az emberek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják az emberek azt hogy 6honap az szinte semmi ha annyit volt együtt két ember?

Figyelt kérdés

Mennyi időre mondják hogy sok együtt töltött idő?

És a 6honap az miért számít kevésnek?

Hiszen az életünkből ha hiányzik szakítás után ennyi idő az pocsékba ment és miért kevés? Kinek mi a kevés és mi a sok?

2021. júl. 13. 10:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
6-os Ha te 6 hónap alatt többször akartál szakítani, akkor tényleg veled van a baj. Ez a reklám időszak, ha már ekkor sem stimmel minden, akkor az első ilyen érzésnél akár 2 hét után ki lehet mondani, hogy ezt nem.. 6 hónapig minek húzod?
2021. júl. 13. 11:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, egy mérgező emberre valóban még fél év is sok. Mit tett pontosan? Ha többször akartál szakítani, miért nem tetted? Igazából az első felismerés óta a saját idődet pazaroltad, hiszen tudtad, mivel állsz szemben.

Tanultál.

2021. júl. 13. 11:13
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Fél év még ahhoz is kevés, hogy egyáltalán alaposabban megismerd a másik embert, de egyébként ez is szubjektív. Akinek eddig csak pár hónapos kapcsolatai voltak, annak lehet sok a fél év, de annak aki éveket tölt 1-1 párkapcsolatban annak ez semmi.

Egyébként én sem értek egyet azzal, hogy elpocsékolt időnek számítana bármilyen olyan időszak, ami amíg tartott boldoggá tett, élményekkel gazdagított és/vagy tanított nekem valamit. Hogy lenne már elpocsékolt valami, csak azért, mert nem tart örökké? Ha nem tanulsz az esetből és legközelebb is elköveted ugyanazokat a hibákat, amiket ebben a rövid de rossz kapcsolatban, akkor valóban elpocsékolt idővé válik, de ez már rajtad múlik.

2021. júl. 13. 11:16
 14/27 A kérdező kommentje:

Mert mindig vissza könyörögte magát.

És közös élményeket sose akart, csak feszt a 4fal között ücsörögni és többet volt nálam mint én ő nála én nála csak max 6napot ha voltam.

És állítása szerint ő az én pasim volt de a közegébe nem vitt be engem, nem ismertem a közegét, és a városba se ment le velem kézen fogva. ÉS sose akart velem csinálni semmi olyat ami nem négy falas program.

2021. júl. 13. 11:21
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nos. Örülj, hogy megszabadultál tőle. Máskor meg előbb dobd ki az ilyeneket és ne engedd, hogy visszakönyörögje magát.
2021. júl. 13. 11:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

14-es Hány éves vagy?

A párkapcsolat társas játék! Kit érdekel a könyörgése, ha még felvállalni sem akar! Így elhiszem, hogy sok volt, de ez nem párkapcsolat, néha szexeltetek, ennyi, semmi több. Ha ez neked nem felelt meg, akkor még 1x ne menj ilyesmibe bele. Tanulj a saját hibádból!

2021. júl. 13. 11:40
 17/27 A kérdező kommentje:
27vagyok
2021. júl. 13. 11:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha 27 évesen itt tartasz, az nagyon szomorú!

Leírtad, hogy rossz volt, attól, hogy addig húztad, amíg lehet 6 hónap nem teljesítmény.

2021. júl. 13. 11:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Félév alatt szinte meg sem lehet ismerni a másikat. Illetve az első félév ideális esetben még rózsaszín köd. Az a kapcsolat, ami csak ennyit élt meg, nem is volt többre hivatott.
2021. júl. 13. 12:05
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztalatlan voltam 27 évesen, majd 40 után tartottam ott, hogy jó mostmár szerintem "mindent" láttam amivel egy férfi és egy nő kapcsolata járhat.
2021. júl. 13. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!