Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy családos ember elhagyja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy családos ember elhagyja a családját egy fiatalabb nőkért mennyi idő múlva megy vissza?

Figyelt kérdés

Az élettársam 7 hónapja hagyott itt minket, arra hivatkozva, hogy szerelmes másba. Még mindig visszavárjuk titokban, bár nem láttam már őt hónapok óta - nem akarok vele találkozni -. Azt sem engedem, hogy a gyerekeket lássa. Tudtok arra valami statisztikát, hogy mikor unják meg az új - fiatalabb huszonéves - nőt és térnek inkább vissza a családjukhoz? Valaki volt már hasonló cipőben?

Köszi a válaszokat előre is.

2021. jún. 1. 15:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Van aki pár hét, van aki soha. Részvétem.
2021. jún. 1. 15:28
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Elhiszem, hogy sz*rul esik, de az mire megoldás, hogy nem engeded a gyerekekkel találkozni? Azt lehet tudni, hogy alapból voltak nálatok problémák, vagy csak úgy hirtelen szerelmes lett? Hány éves, régóta együtt vagytok/voltatok?
2021. jún. 1. 15:30
 3/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem engeded, hogy lássa a gyerekeket...? Mire fel amúgy? Ő nem szülő, csak te?

Gyerekeknek mi közük a ti szerelmi életetekhez?

2021. jún. 1. 15:33
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Statisztikát nem tudok, de nem feltétlenül fogja megunni az új nőt, ha az nem csak szexet, hanem érzelmeket is ad, azaz tényleg szerelmesek egymásba. A kapcsolatotok milyen volt az utolsó pár évben? Te érezted, hogy van valami gond, próbáltátok megoldani? Illetve hogy érted, hogy "titokban" visszavárjátok? Ha sem te, sem a gyerekek nem beszélnek vele?
2021. jún. 1. 15:35
 5/31 A kérdező kommentje:

Egy 12 eve voltunk együtt. Depressziós volt, illetve egyszer megcsalt. Két gyerekünk van, az egyik az előző kapcsolatomból, de apaként szerette a kisfiam az élettársam, és ő is a fiaként.

A kérdésem arra irányult, hogy van esély arra hogy megunja a fiatal kiscsajt és visszajön? Mert marja egyébként a bűntudat. Két hetente egyszer felhív.

6/31 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén szólva téged nyilván nem szeret, tehát nem értem miért térne vissza. Ha megunja a mostani huszonévest, akkor majd beújít egy másik huszonévest.

Ne is akarj magad mellé ilyen embert.

A gyereket hagyd találkozni vele, csak extra hangsúlyt fektess a nevelésre hogy tisztességesebb legyen mint az apja, ne tanulja el tőle ezt.

7/31 anonim ***** válasza:
90%
Én nemtudok olyanról aki visszament volna ha már elment. Ebben nem az a lényeg hány éves az új nő, volt aki 10 évvel idősebbet talált. Lépj túl ezen méltósággal!! Ne sírd vissza hiszen más kell neki!
2021. jún. 1. 15:38
 8/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ebben biztos, hogy beujit egy masikat, már benne van a korban, 45 éves. (A kiscsaj meg apa komplexusos)
2021. jún. 1. 15:38
 9/31 A kérdező kommentje:
Köszonom az eddigi válaszokat, felpontoztam valamennyit.
2021. jún. 1. 15:39
 10/31 anonim ***** válasza:
88%
Persze, van rá esély, hogy megunja, de minden attól függ, milyen a kapcsolatuk, ha tényleg szerelem van köztük, akkor egyáltalán nem biztos, hogy vége lesz. Gondolj bele, azért házasok/hosszú kapcsolatban élők nem lépnek le "ok nélkül" társ, gyerek mellől, ahhoz már tényleg nyomós ok kell, és az új kapcsolatnak is nagyon passzolnia kell. Kevés férfi adja fel a családját, ez nagyon ritka döntés, szerintem muszáj lenne elkezdened feldolgozni ezt, és továbblépni. A gyerekeket pedig látnia kell, joga van hozzá.
2021. jún. 1. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!