Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 30-35 felett férfiként vagy nőként nincs családja vagy gyereke, arra miért néz furán 10 per 8 ember?
35 vagyok nincs gyerekem, de senki nem néz rám furán emiatt. Ráadásul 30-40 közötti ismerőseim közül kb 15-ből 3-nak ha van gyereke.
Az már más, hogy én nem is akarok
Sz***k ma már mindenki mindenkire...de legalábbis nekem még senki nem tette szóvá.
35/f
Az öregek nem értik meg, hogy manapság már van más opció is a gyerekvállaláson kívül. Az ők idejükben nem nagyon létezett karrier, kirándulás. Befejezték a tanulmányaikat, találtak egy menyecskét, elmentek dolgozni a legközelebbi gyárba, az asszony pedig vigyázott a gyerekekre, takarított és főzött. Így éltek le több mint egy fél életet...ne várd el, hogy megértsenek téged.
A fiatalabbak akiknek már van gyerekük, azok inkább lenézik az egyedülálló embertársaikat és örvendenek, hogy nekik összejött...mintha egy nyeremény lenne. Arra most nem akarok kitérni, hogy hány százalékuk boldog a kapcsolatukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!