Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek 30-35 felett férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek 30-35 felett férfiként vagy nőként nincs családja vagy gyereke, arra miért néz furán 10 per 8 ember?

Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 18:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert önzőnek, b×nak, betegnek, aberráltnak, perverznek, élhetetlennek, dilisnek, élősködőnek, stb.-nek gondolják sokan, ész, vagy valós háttérinfók nélkül is.
2019. dec. 10. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezt túlgondolod. Egyedül az idősek néznek furán, mivel pár évtizeddel ezelőtt még más világ volt. Nem volt ilyen liberális meg feminista világ.

A 40 év alatti férfiak 70%-nak (igen, HETVEN SZÁZALÉKÁNAK) nincsen gyereke. Szóval a te élethelyzeted inkább átlagos, te a 10-ből 7 közé tartozol.

Mellékesen: arra már nem tér ki a statisztika, hogy a megszületett gyerekeknek hány százaléka khm... tudjátok olyan... Hát akiket nem lehet megnevezni. Bár van egy tippem...

Meg eleve, mire kéne az átlagférfinak gyereket vállalni? Lakáshoz jutni esélytelen, a férfi-nő viszonyok teljesen kifordultak magukból.

Inkább nézzenek furán arra, aki megfelelő egzisztencia nélkül kérdőjeles kapcsolatban gyereket csinál!

2019. dec. 11. 07:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Én teszek rá 100 lapáttal hogy nálam erről ki mit gondol.

Én nekem jó így az életem ahogy van. A suli, munka, barátok, rendszeres sport mellet am időm sincs ilyenre.

Nyaljon denevért akinek ez nem tetszik.

30 F

2019. dec. 11. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!