Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 30-35 felett férfiként vagy nőként nincs családja vagy gyereke, arra miért néz furán 10 per 8 ember?
Ezt túlgondolod. Egyedül az idősek néznek furán, mivel pár évtizeddel ezelőtt még más világ volt. Nem volt ilyen liberális meg feminista világ.
A 40 év alatti férfiak 70%-nak (igen, HETVEN SZÁZALÉKÁNAK) nincsen gyereke. Szóval a te élethelyzeted inkább átlagos, te a 10-ből 7 közé tartozol.
Mellékesen: arra már nem tér ki a statisztika, hogy a megszületett gyerekeknek hány százaléka khm... tudjátok olyan... Hát akiket nem lehet megnevezni. Bár van egy tippem...
Meg eleve, mire kéne az átlagférfinak gyereket vállalni? Lakáshoz jutni esélytelen, a férfi-nő viszonyok teljesen kifordultak magukból.
Inkább nézzenek furán arra, aki megfelelő egzisztencia nélkül kérdőjeles kapcsolatban gyereket csinál!
Én teszek rá 100 lapáttal hogy nálam erről ki mit gondol.
Én nekem jó így az életem ahogy van. A suli, munka, barátok, rendszeres sport mellet am időm sincs ilyenre.
Nyaljon denevért akinek ez nem tetszik.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!