Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy családos ember elhagyja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy családos ember elhagyja a családját egy fiatalabb nőkért mennyi idő múlva megy vissza?

Figyelt kérdés

Az élettársam 7 hónapja hagyott itt minket, arra hivatkozva, hogy szerelmes másba. Még mindig visszavárjuk titokban, bár nem láttam már őt hónapok óta - nem akarok vele találkozni -. Azt sem engedem, hogy a gyerekeket lássa. Tudtok arra valami statisztikát, hogy mikor unják meg az új - fiatalabb huszonéves - nőt és térnek inkább vissza a családjukhoz? Valaki volt már hasonló cipőben?

Köszi a válaszokat előre is.

2021. jún. 1. 15:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
45 évesen nem fog tudni újra becsajozni?:) Oh dehogynem...
2021. jún. 1. 15:40
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
Tudod ki várná vissza az ilyen pasit?! SOHA!
2021. jún. 1. 15:53
 13/31 anonim ***** válasza:
71%
45 évesen még azért annyira nem számít öregnek a férfiaknál, főleg ha jól néz ki.
2021. jún. 1. 15:57
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudnál visszafogadni valakit, aki szó nélkül lelépett egy random kiscsajjal? 🤯 Milyen kapcsolat lenne az onnantól? Nem csak megcsalt, konkrétan otthagyott másért. Legyen már egy kis önbecsülésed.

Viszont ettől függetlenül szülői jogai még vannak, nem igazán teheted meg, hogy eltiltod a gyerekektől.

2021. jún. 1. 15:59
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy melyik kapuzárásos öregedő pasas mikor un rá a lánya korú nőre, vagy az rá, az előre nem jósolható meg. Kár ezen rugóznod.

És de, simán becsajozhat újra.

A gyerekhez meg neki is ugyanannyi joga van, mint neked. Akkor leszel bajban, ha esetleg mégis elkezdi érdekelni a gyereke és lép az ügyben.

És még annyi, hogy kéne a francnak olyan pasas, aki csak úgy szerelembe esik mással. Ha elment maradjon is ott, de vissza már nincs út. Ne legyél már ilyen tartás nélküli, akivel mindent meglehet tenni.

2021. jún. 1. 16:03
 16/31 anonim ***** válasza:
62%
Hozzád már akkor sem megy vissza, ha a csajjal szétmennek. Főleg így, hogy féreg módjára tiltod a gyerekétől (amivel legjobban a gyerekkel cseszel ki, mintaszülő) és ezzel még jobban megmutattad milyen undorító ember vagy.
2021. jún. 1. 16:13
 17/31 anonim ***** válasza:
23%

16-os

Őszintén szólva ilyen esetben én is próbálnám távol tartani a gyerektől, persze tudom hogy jogosult valamennyi láthatásra, de igyekeznék minél minimálisabbra fogni, hogy nehogy ez legyen az apakép / férfiminta a gyereknek.

A tiltás persze jogellenes. De valamennyire értem a kérdezőt is, én se akarnám hogy ennyire rossz példát lásson a gyerekem.

2021. jún. 1. 16:19
 18/31 anonim ***** válasza:
32%
Hagyd, a 16-os szerintem a szokásos elmezuttyant, aki minden láthatási jogos kérdésnél őrjöng és férgezik. Ha igazam van, bőven kifejti majd még.
2021. jún. 1. 16:21
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval zsarolni akarod..eléggé kétségbe lehetsz esve, attól tartva , hogy nem lesz a gyereken kívül senkid.
2021. jún. 1. 16:42
 20/31 A kérdező kommentje:
Igaz, eléggé elvittek az érzelmek. Csak visszakarom kapni, ezért reménykednek, abban, hogy visszajön. A csajról is rosszul nyilatkoztam, igazából több diplomás, értelmes nő, és sajnos mocskosul jól néz ki, ezért is fáj nagyon... Hogy cserelhette le a családját rá??
2021. jún. 1. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!