Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek keressem? Szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressem? Szakítottunk a párommal. A közösségi oldalakról leszedett közös dolgokat, aztán utána visszarakott kettőt. Most újra leszedte. Szakításkor megbeszéltük, hogy ha úgy érzi, keresni fog. Viszont egy nagyon makacs ember.

Figyelt kérdés
Mi van, ha elvárja, hogy én keressem? Ezt a dolgot másnak nem mondta, és ezt azért hiszem el, mert tényleg őszinte ember. Valószínűleg kamu profillal nézi az én oldalamat. Van egy dolog, amiről szeretnék vele beszélni, de az most lényegtelen. Szerettem volna várni ezzel a dologgal még legalább egy hetet, hogy ezzel is adjak időt neki, hogy tisztázza magában, mit is akar. Úgy érzem, hogy azért szedte le/rakta vissza, majd szedte le megint a közös képeket, hogy ezzel is üzenjen valamilyen formában, hogy keressem. Viszont félek, mert ha ez nem egy jel, akkor azt gondolhatja, hogy nincs bennem tartás, amíg Ő nem keres. (Tudom, ez elég érdekesen hangzik, viszont nem vagyok kíváncsi kioktató válaszokra, csak normálisan megfogalmazott kritika érdekel.)

2021. okt. 24. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak!

Elhiszem, hogy odavagy érte, szereted, reménykedsz, keresed a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépj vele. Viszont ha neki már nem kellesz, akkor megette a fene, akár fejen is állhatsz,akkor sem fogsz...

2021. okt. 24. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Enged el, ha vége biztos nem véletlenül lett így.
2021. okt. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!