Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom felfogni! Normális dolog elhagyni egy kutyáért?
A volt párom és én két éve voltunk együtt. Ő a szüleinél lakik, én örökölt lakásban. Beszéltünk az összebútorozásról, tervezgettünk is, aztán szóba került a kutyája. Közepes testűnél kicsit nagyobb keverék kutya. Öt éve került a hozzájuk, már akkor sem volt fiatal állat, megvolt négy éves. Hivatalosan az ő kutyája, a szülei maximum buksi simit adnak neki. Szóval nem kölyökkora óta dédelgeti. Nos, én nem fogok kutyával élni, szóval kérdeztem: szüleinél marad vagy elajándékozza?
Már jól van lelkileg, szóval szerintem nem okozna hatalmas traumát a kutyának, ha az exem szüleinél marad, őket ismeri, esetleg egy biztos helyet keresni neki. De nem. A kutya marad, én meg mehettem a nem írom le, hova. Kitörölte az összes képünket, letiltott messengeren, nem fogadja a hívásaimat. Szeretem, de nem tudom felfogni, hogy lehet ilyen messzire menni egy kutya miatt?! A kutya még él néhány évet, én jó esetben élek évtizedeket. A kutyával nem lesz saját családja, velem igen. Minden adott lenne a szép közös jövőhöz, egyikünk sem szakadna meg, nem kellene azon gondolkodnunk, hogy mennyit szopunk, ha hitelre veszünk saját lakást. De nem, a kutya fontosabb, és el sem gondolkodott a dolgon, azonnal kiakadt. Összefutottam nemrég az anyjával, és teljesen levegőnek nézett! Kvázi meggyilkolt az első és egyetlen pillantásával, amit adott! Szóval kérdem én, normális dolog valakit elhagyni egy kutyáért?
Igazából lassan egy állatnak több joga lesz mint az embernek és az állat lesz lassan sérthetetlen.
Én megértem hogy nem akarsz állattal élni, énse de az udvaron semmi bajom a kutyával, macskával.
"De a pasi ott hagyja, csak érdekes módon azt mindenki természetesnek vesz, ha az anya lép le, akkor meg megy fujjogás."
Ja hát pasik.. tőlük senki nem vár többet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!