Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha álmomban olyan dolog...

Ha álmomban olyan dolog történik velem, ami még sosem a való életben, akkor az agyam képes felfogni hogy milyen érzés?

Figyelt kérdés
tehát ha álmomban pl. lovagolok, vagy bármi olyan dolog amit még nem csináltam, ergo nem tudom milyen érzés, az agyam hogy fogja velem éreztetni? ahogy gondolja/gondolom hogy milyen érzés, vagy "kiakad", és nem álmodom tovább??

2021. nov. 12. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, én hamarabb kexeltem álmomban mint élőben, aztán végül mint kiderült hasonló érzés volt, hiába nem tapasztaltam előtte.
2021. nov. 12. 17:08
 2/8 Grimfox ***** válasza:
71%

Én ittam már sört álmomban, sőt dohányoztam is, pedig ébren egyiket sem próbáltam még soha.

Jung ezt a kollektív tudattalannal magyarázta, amivel a tudattalan én(például álmunkban) kapcsolatban áll. Innen képek, érzések, szimbólumok, tapasztalatok tudnak beszivárogni a tudatalattiba, ha neked magadnak nincs vele saját tapasztalatod. Legalább is egyszerűsítve ez a jungi elgondolás a jelenségről.

2021. nov. 12. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokmindent megtapasztaltam már álmomban, amit ébrennem és álmomban teljesen természetes, profi módon tettem mindezt. Pl: motort vezettem, cigánykerekeztem, repültem, úsztam, és még sorolhatnám. Valóságba egyiket sem teszem, álmomban sikerült.
2021. nov. 12. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első orgazmusom elött álmodtam és pont olyan volt mint aztán késöbb igaziból
2021. nov. 12. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt pár dolog, amit előbb tapasztaltam álomban, mint a valóságban, és ugyanolyan érzés volt. Ilyen volt pl. a szex, az ejtőernyőzés, úszás mély vízben, motorozás, stb.
2021. nov. 12. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom.Mert egyetlen egyszer tapasztaltam olyat álmomban, amit az életben még nem.Hasbalőttek álmomban.Esküszöm, valós, furcsa fájdalmat éreztem.Olyan volt, mintha hasbarúgtak volna, utána égett, lüktetett.Éreztem ahogy folyik a meleg vérem és egyre fáradtabb voltam.

Nyilván nem akarom ezt soha átélni, de az érdekelne, hogy akivel történt ilyen az pontosan mit érzett akkor.

2021. nov. 13. 00:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem álmomban egyszer fejbe lőttek, de volt hogy elvágtak karddal a derekamnál és volt olyan is, hogy a bokámnál vágtak meg késsel. Minden esetben teljesen átéreztem fizikailag, lelkileg.

A kardos esetnél ébredés után egy jól látható piros csík volt az álombeli vágás helyén, ami néhány órán belül elmúlt.

Egy álmomban kikezdett velem egy pasi és mivel én nem akartam vele semmit, valamivel megütötte a lábam. Reggel ért egy kis baleset a nagysietségben és ugyan azt a lábam ugyan azon a helyen ütöttem be véletlen...

Nem élek bánatamazo közegben és magam sem vagyok agresszív, nem tudom mi oka volt ezeknek az álmoknak.

2021. nov. 13. 06:37
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:)
2021. nov. 13. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!