Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom felfogni! Normális dolog elhagyni egy kutyáért?
A volt párom és én két éve voltunk együtt. Ő a szüleinél lakik, én örökölt lakásban. Beszéltünk az összebútorozásról, tervezgettünk is, aztán szóba került a kutyája. Közepes testűnél kicsit nagyobb keverék kutya. Öt éve került a hozzájuk, már akkor sem volt fiatal állat, megvolt négy éves. Hivatalosan az ő kutyája, a szülei maximum buksi simit adnak neki. Szóval nem kölyökkora óta dédelgeti. Nos, én nem fogok kutyával élni, szóval kérdeztem: szüleinél marad vagy elajándékozza?
Már jól van lelkileg, szóval szerintem nem okozna hatalmas traumát a kutyának, ha az exem szüleinél marad, őket ismeri, esetleg egy biztos helyet keresni neki. De nem. A kutya marad, én meg mehettem a nem írom le, hova. Kitörölte az összes képünket, letiltott messengeren, nem fogadja a hívásaimat. Szeretem, de nem tudom felfogni, hogy lehet ilyen messzire menni egy kutya miatt?! A kutya még él néhány évet, én jó esetben élek évtizedeket. A kutyával nem lesz saját családja, velem igen. Minden adott lenne a szép közös jövőhöz, egyikünk sem szakadna meg, nem kellene azon gondolkodnunk, hogy mennyit szopunk, ha hitelre veszünk saját lakást. De nem, a kutya fontosabb, és el sem gondolkodott a dolgon, azonnal kiakadt. Összefutottam nemrég az anyjával, és teljesen levegőnek nézett! Kvázi meggyilkolt az első és egyetlen pillantásával, amit adott! Szóval kérdem én, normális dolog valakit elhagyni egy kutyáért?
"Nos, én nem fogok kutyával élni,"
Ez nem jutott eszedbe, mikor összejöttetek?
@41
Gondolom fel sem merült benne ez az opció amit csinált az exe.
"Ha az embergyerekekkel ezt meg lehet tenni, senki se nyavalyog ezért és teljesen rendben van, akkor a kutya mivel különb???"
Az "embergyerekét" sem hagyja ott egy nő, csak azért mert a pasi nem akar gyerekkel élni. Ha pedig mégis elhagyja akkor az ugyanúgy elítélendő. Szóval te miről is beszélsz amúgy? Ki szerint van ez teljesen rendben?
Igen, teljesen normalis, sot ha nekem lenne kutyam azalapjan amit ebben a posztban leirtal, en is elhagytalak volna. A volt parod szereti a kutyajat, te pedig kvazi elvartad, hogy elhagyja miattad. Megis mire szamitottal?
Attol meg hogy osszekoltoztok, nem biztos, hogy lett volna csaladotok (aminek a parod mentalitasabol kiindulva a kutyanak reszenek kellett volna lennie) es igen, konnyebbseg, ha valakinek nem kell hazat venni, de b@szki ne kelljen (es nem is szabad) egy olyan elolenyt elhagynia miatta, akit szeret. Mindegy, hogy ember vagy allat. Masreszt, valoszinuleg nem csak ez lett volna, amiben nem ertetek egyet. Orulj, hogy nem raboljatok egymas idejet.
Ja, egyébként tényleg, remélem mindenkinek megvan a mögöttes tartalma is:
A csajhoz költözött volna be a pasi, az Ő örökölt lakásába.
Na most az első közös8!) döntés a költözésnél b a kutya lett volna.
Akkor most képzeld el a szituációt, hogy valaki kvázi eldönti helyetted ( ennyit a közös döntésekről, és közös életről),akkor mi várható utána?
Őszintén, ezt az egyszerű lépést nem sikerült megugrani, gondolom a csávó már rájött, mi várna rá hátralévő életében (segítek? mindig éreztetve lett volan vele, h ez a csaj háza, és bizony itt az ő szabályai szerint élün, idézem"Nos, én nem fogok kutyával élni, szóval kérdeztem: szüleinél marad vagy elajándékozza?")
Ez minden, csak nem egyenlő társak döntése, együttműködése, hanem ez már most egy alá-felé rendelő viszony. Azontúl, hogy a kérés és tálalás önmagában antipatikus volt erősen.. Aki ezt nemérti az fogyatékos.
Nem is értem anno miért jött össze veled.
Asszonynak volt kutyája mikor összejöttünk, én akkor kerek perec kijelentettem, hogy bármi lesz szüleinél hagyja. Ha el tudja fogadni csináljuk, ha nem akkor ne raboljuk egymás idejét.
Szerencsére elfogadta, azóta összeházasodtunk, vettünk közös lakást.
Egy robotporszívóban kiegyeztünk mint háziállat, de nekem egy hangos, büdös jószág a lakásba be nem jöhet.
"Az "embergyerekét" sem hagyja ott egy nő, csak azért mert a pasi nem akar gyerekkel élni. "
De a pasi ott hagyja, csak érdekes módon azt mindenki természetesnek vesz, ha az anya lép le, akkor meg megy fujjogás.
Meg szerencse,h a kutya kielezte,milyen onzo kicsinyes es felelossegre nem kepes ember vagy!!
En se hagynam el a nagytestu ijeszto kutyam senkiert. Erdekes modon olyan elettarsam van,aki ugyanugy imadja,mint en :D Sot meg egyet akar melle. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!