Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom felfogni! Normális dolog elhagyni egy kutyáért?
A volt párom és én két éve voltunk együtt. Ő a szüleinél lakik, én örökölt lakásban. Beszéltünk az összebútorozásról, tervezgettünk is, aztán szóba került a kutyája. Közepes testűnél kicsit nagyobb keverék kutya. Öt éve került a hozzájuk, már akkor sem volt fiatal állat, megvolt négy éves. Hivatalosan az ő kutyája, a szülei maximum buksi simit adnak neki. Szóval nem kölyökkora óta dédelgeti. Nos, én nem fogok kutyával élni, szóval kérdeztem: szüleinél marad vagy elajándékozza?
Már jól van lelkileg, szóval szerintem nem okozna hatalmas traumát a kutyának, ha az exem szüleinél marad, őket ismeri, esetleg egy biztos helyet keresni neki. De nem. A kutya marad, én meg mehettem a nem írom le, hova. Kitörölte az összes képünket, letiltott messengeren, nem fogadja a hívásaimat. Szeretem, de nem tudom felfogni, hogy lehet ilyen messzire menni egy kutya miatt?! A kutya még él néhány évet, én jó esetben élek évtizedeket. A kutyával nem lesz saját családja, velem igen. Minden adott lenne a szép közös jövőhöz, egyikünk sem szakadna meg, nem kellene azon gondolkodnunk, hogy mennyit szopunk, ha hitelre veszünk saját lakást. De nem, a kutya fontosabb, és el sem gondolkodott a dolgon, azonnal kiakadt. Összefutottam nemrég az anyjával, és teljesen levegőnek nézett! Kvázi meggyilkolt az első és egyetlen pillantásával, amit adott! Szóval kérdem én, normális dolog valakit elhagyni egy kutyáért?
8
Már olvastam és akkor is gusztustalan, hatásvadász, idióta írásnak találtam. Most sincs másként.
10
Na, itt is egy idióta.
Haha, a kutya felmagasztalva, a kérdező, akiről semmit nem tudunk, sárba tiporva.
De majd ha beteg lesznek az itt hőzöngő hülyék, akkor megnézem, ahogy a kutya teát főz nekik, borogatást tesz a homlokukra, elmegy a gyógyszertárba orvosságért vagy bármi.
A kutya az kutya. Egy állat. Kizárólag a segítő kutyákért vagyok oda, de értük tényleg nagyon.
12
Ja, de. :)
Egy kutyám 10 évig (sajnos tüdőgyulladásban korán meghalt), meg egy macskám 17 évig. Együtt nőttek fel.
Húzd ki a fejed a seggedből, nem a kutya van felmagasztalva egyáltalán, hanem a kérdező egy ostoba féreg, aki azt hiszi, hogy fontosabb mindennél csak azért, mert épp adtak neki egy esélyt, mindennél, ami a párja számára kedves és ami őt azzá az emberré tette, amibe a kérdező is beleszeretett.
Nem a kutya a fontos, hanem ami a páromnak kedves. Ha edzene a srác és azért hisztizne ez a rıbanc, akkor is ugyanolyan jogos lenne elküldeni az anyjába. Kinek képzeli magát ez? Idejön a semmiből és elkezd kitörölni dolgokat a párja múltjából, amik nem tetszenek neki? Ki ez a rohadt senki?
Továbbra is inkább a kutya. Sőt, ha beteg vagyok és lehetne választani hogy te meg a kérdező együtt főzitek nekem a teát vagy a kutya maradjon, akkor is inkább a kutya.
És csak most döbbentél rá, hogy van kutyája?
Vasárnap délutáni kamu. Régen volt kutya téma és mindig bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!