Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom felfogni! Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom felfogni! Normális dolog elhagyni egy kutyáért?

Figyelt kérdés

A volt párom és én két éve voltunk együtt. Ő a szüleinél lakik, én örökölt lakásban. Beszéltünk az összebútorozásról, tervezgettünk is, aztán szóba került a kutyája. Közepes testűnél kicsit nagyobb keverék kutya. Öt éve került a hozzájuk, már akkor sem volt fiatal állat, megvolt négy éves. Hivatalosan az ő kutyája, a szülei maximum buksi simit adnak neki. Szóval nem kölyökkora óta dédelgeti. Nos, én nem fogok kutyával élni, szóval kérdeztem: szüleinél marad vagy elajándékozza?

Már jól van lelkileg, szóval szerintem nem okozna hatalmas traumát a kutyának, ha az exem szüleinél marad, őket ismeri, esetleg egy biztos helyet keresni neki. De nem. A kutya marad, én meg mehettem a nem írom le, hova. Kitörölte az összes képünket, letiltott messengeren, nem fogadja a hívásaimat. Szeretem, de nem tudom felfogni, hogy lehet ilyen messzire menni egy kutya miatt?! A kutya még él néhány évet, én jó esetben élek évtizedeket. A kutyával nem lesz saját családja, velem igen. Minden adott lenne a szép közös jövőhöz, egyikünk sem szakadna meg, nem kellene azon gondolkodnunk, hogy mennyit szopunk, ha hitelre veszünk saját lakást. De nem, a kutya fontosabb, és el sem gondolkodott a dolgon, azonnal kiakadt. Összefutottam nemrég az anyjával, és teljesen levegőnek nézett! Kvázi meggyilkolt az első és egyetlen pillantásával, amit adott! Szóval kérdem én, normális dolog valakit elhagyni egy kutyáért?

2022. ápr. 3. 17:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

8

Már olvastam és akkor is gusztustalan, hatásvadász, idióta írásnak találtam. Most sincs másként.

2022. ápr. 3. 18:11
 12/54 anonim ***** válasza:
10%

10

Na, itt is egy idióta.

Haha, a kutya felmagasztalva, a kérdező, akiről semmit nem tudunk, sárba tiporva.

De majd ha beteg lesznek az itt hőzöngő hülyék, akkor megnézem, ahogy a kutya teát főz nekik, borogatást tesz a homlokukra, elmegy a gyógyszertárba orvosságért vagy bármi.

A kutya az kutya. Egy állat. Kizárólag a segítő kutyákért vagyok oda, de értük tényleg nagyon.

2022. ápr. 3. 18:14
 13/54 anonim ***** válasza:
75%
Ha ezt nálam, próbáltad volna meg be játszani és a kutyámmal... Ki csontoztalak volna ott helyben 💁‍♀️
2022. ápr. 3. 18:16
 14/54 anonim ***** válasza:
86%
#12: Kitalálom. Nem volt soha semmilyen háziállatod.
 15/54 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes, hogy azt írod az exed el sem gondolkodott azon, hogy ott hagyja a kutyáját…közben teljesen érződik, hogy ez rád is marhára igaz. Ha igazán szerettétek volna egymást biztos találtatok volna valamilyen kompromisszumot.
 16/54 anonim ***** válasza:
24%

12

Ja, de. :)

Egy kutyám 10 évig (sajnos tüdőgyulladásban korán meghalt), meg egy macskám 17 évig. Együtt nőttek fel.

2022. ápr. 3. 18:17
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a kutyákat, de nem értek veled egyet. Persze ezt te nem értheted, az a fajta vagy aki a gyereke mellől is ilyen könnyen lelépne.
2022. ápr. 3. 18:17
 18/54 anonim ***** válasza:
80%

Húzd ki a fejed a seggedből, nem a kutya van felmagasztalva egyáltalán, hanem a kérdező egy ostoba féreg, aki azt hiszi, hogy fontosabb mindennél csak azért, mert épp adtak neki egy esélyt, mindennél, ami a párja számára kedves és ami őt azzá az emberré tette, amibe a kérdező is beleszeretett.

Nem a kutya a fontos, hanem ami a páromnak kedves. Ha edzene a srác és azért hisztizne ez a rıbanc, akkor is ugyanolyan jogos lenne elküldeni az anyjába. Kinek képzeli magát ez? Idejön a semmiből és elkezd kitörölni dolgokat a párja múltjából, amik nem tetszenek neki? Ki ez a rohadt senki?

2022. ápr. 3. 18:18
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is inkább a kutya. Sőt, ha beteg vagyok és lehetne választani hogy te meg a kérdező együtt főzitek nekem a teát vagy a kutya maradjon, akkor is inkább a kutya.

2022. ápr. 3. 18:32
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

És csak most döbbentél rá, hogy van kutyája?

Vasárnap délutáni kamu. Régen volt kutya téma és mindig bejön.

2022. ápr. 3. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!