Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pasik miért kelnek ki magukból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért kelnek ki magukból ha őket dobják?

Figyelt kérdés
Normális hangnemben mondtam el neki, hogy ezt szeretném, erre kikelt magából és otthagyott. Nem is tudtam megbeszélni vele normálisan a dolgokat, habár csak 1 évesek voltunk és nem is laktunk együtt, így sok mindenről nem kellett volna beszélni, de azért örültem volna neki ha értelmes ember módján kezeli. Még korábban igyekeztem helyrehozni a problémákat, de nem tudtuk megoldani, így nem hiszem, hogy derült égből villámcsapásként érte. Azért rossz érzés nekem is, hogy így zárult le, de egy csecsemővel nem nem tudok mit csinálni.
2022. márc. 21. 07:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mimt amikor az ovistol elveszik a játékát.
2022. márc. 21. 09:48
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

"Arra gondoltam, hogy ezek a férfiak valójában nem is szerették igazán a barátnőjüket."

Bocs, de ez most hogy jött ide? Elég önigazolás-keresésnek hangzik.

Amúgy semmi köze hozzá, ego hiszti. Azzal, hogy higgadt maradtál, még fölé is emelkedtél, ami miatt még nagyobb szarnak érezte magát.

2022. márc. 21. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Férfiként mondom, hogy sok társamon ilyenkor eluralkodik az infantilizmus, teljesen lenennek gyerekbe, mert nem az van, amit ők akarnak. Sok mai pasinak kiskorában ki volt nyalva a popója, így megijednek, ha a egy nô (az ő szemükben a punci) otthagyja őket. Ekkor a sértett ego mellett attól pánikolnak be, hogy mikor fognak újra nőt találni, akivel szexelhetnek, meddig kell a marokmarcsara hagyatkozniuk. Szanalmas, de ez van. Egyébként ugyanez az oldal megvan néhány nőben is, a párkapcsolatból kilépve ismét ott talalod magad a húspiacon, ahol igenis számít, hogy mennyit érsz, és újra erőfeszítéseket kell tenned azért, hogy sokat érj a másik szemèben, ami a párkapcsolatba való belekényelmesedést követően éles váltás ám.
2022. márc. 23. 08:39
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Végre egy férfi aki leírja az igazat. Respect!

2022. márc. 23. 08:45
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Az csak gyenge lelkisérült kapcsolatfüggőknél van, akiknek az egyedüllét a legnagyobb bajuk szakitaskor. Es ezért kelnek ki.

Egészséges embereknél az hogy kidobják, elsősorban önbizalomgyilkos, egoba tapos. A legnehezebb önmagunkba nézni önmagunk hibáit feltárni.

Ehelyett gyakorta inkább abba ringatják magukat, hogy biztos a masik csalta csalja valakihez ment. Es a masik az inkorrekt, a bűnös. Így az önkritika kimarad

2022. márc. 23. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
13-ra reagaltam
2022. márc. 23. 09:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Plusz szakitáskor segit az (pszichologiai tanulmányok szerint)amikor automatikusan a másik hibáit nagyítjuk fel. Mert így kevésbé látjuk őt értékesnek, igy kisebb veszteségként próbáljuk feldolgozni. Ez meg egyfajta önvédelmi reflex.

(Nem mindegy hogy milliokat buksz el, vagy pár garast)

2022. márc. 23. 10:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

*Nem mindegy a szakítasi fájdalomnal, hogy életed szerelmét bukod el, vagy egy olcsó jöttmentet.

Önvédelmi reflex a másik "lehordása"

Csak ezt illene tudni magunkban kezelni

2022. márc. 23. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Wao 13-as, végre egy férfias mentalitású férfi.
2022. márc. 23. 10:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!