Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért kelnek ki magukból ha őket dobják?
Figyelt kérdés
Normális hangnemben mondtam el neki, hogy ezt szeretném, erre kikelt magából és otthagyott. Nem is tudtam megbeszélni vele normálisan a dolgokat, habár csak 1 évesek voltunk és nem is laktunk együtt, így sok mindenről nem kellett volna beszélni, de azért örültem volna neki ha értelmes ember módján kezeli. Még korábban igyekeztem helyrehozni a problémákat, de nem tudtuk megoldani, így nem hiszem, hogy derült égből villámcsapásként érte. Azért rossz érzés nekem is, hogy így zárult le, de egy csecsemővel nem nem tudok mit csinálni.
Nemigen van konfliktuskezelési technikájuk. (Ezt már én is megtapasztaltam, nem vagy egyedül ezzel kérdező...)
Én is átéltem azt, hogy bizonyos mértékig "csimpaszkodik" belém valaki. Mintha nemigen tudnának nő nélkül élni?!
2022. márc. 21. 07:22
3/19 anonim válasza:
A kérdés álatlánosító!
Annyi pasinak vannak ilyen problémái, ahány nőnek!
Vannak pasik, akik kicsit túl-hípe-olják magukat, és persze vannak sznob nők is, akik úgy gondolják, ők szórakozhatnak másokkal, de velük senki.
A miérteket, akár a nőknél, akár a pasiknál a jellemben keresd. Egyéni sztorikat, életutakat ismerni kellene. Nem nagyon van "általában" válasz.
2022. márc. 21. 07:26
4/19 anonim válasza:
Én fiatalabb koromban pont emiatt ghostingoltam. Nagyon sokszor belerágattak kapcsolatba, nagyon nyomultak és én annyira féltem, hogy egy szó sem jött ki a számon, csak azt vettem észre, hogy a srác már lesmárol, ölel, én pedig rettegtem. Amikor hazaértem és megtudtam nyugodni, persze másnap a találkozáskor "szakítottam", vagyis megmondtam, hogy nem és akkor rettenetesen kiakadtak. Volt, akivel egy hídon voltunk és úgy odaállt elém a korlátnak szorítva, hogy féltem, hogy lelök, szavak nélkül így fenyegetett, amiért nem akartam többet. Nem egy hasonló eset volt és én akkor fejben még nagyon kislány voltam, hiába voltam 18 (a szüleim előtte sehova nem engedtek, semmit nem láttam az iskolán kívül). Sok pasi nem tudja kezelni egyszerűen, ha nem az van, amit ő akar és sokan észre sem veszik, ha a másik félelemből nem mozdul/reszket, nem a vágytól. Vagy nem akarják észrevenni. Sok ilyen után inkább szó nélkül léptem le/tiltottam le őket, de évekig nem volt senkim, a mostani páromat is én szedtem fel, előtte sokat beszélgettünk, mert már nem érzem magam biztonságban, ha nincs az én kezemben az irányítás.
2022. márc. 21. 07:33
5/19 anonim válasza:
A 2-es nagyon jól leírta. Legtöbbnek (nem az összesnek) nincs érzeke a konfiktusok kezeléséhez. Illetve, ahogy valakki más is tett egy röpke megállapítást: nekik inkább van szükségük nőre, mint a nőknek férfira.
2022. márc. 21. 08:22
6/19 anonim válasza:
Mert akarat nélküli tárgyként tekintenek a nőre, aki az első randi után a birtokuk.
2022. márc. 21. 08:30
7/19 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ezek a férfiak valójában nem is szerették igazán a barátnőjüket.
2022. márc. 21. 08:44
8/19 Laylah válasza:
Ne gondolj arra. Annyi van, hogy sérti az egóját, hogy lapátra lett téve. A 3.-nak pedig igaza van, nem kellene általánosítani, mert nem minden férfi ilyen. Én pl. még sosem találkoztam ilyen agresszív magatartással, pedig van 8 exem.
2022. márc. 21. 09:12
9/19 anonim válasza:
Egovezérelt cselekedet. Megsértetted az egoját, és nem rendelkezik megfelelő érzelmi intelligenciával, hogy ezt a helyzetet kezelni tudja. Ezért nem csak az IQ fontos egy párkapcsolatban, hanem az EQ is, hogy a konfliktusokat, szakítást megfelelően reagálja le az ember (mindegy, hogy nő vagy férfi az illető).
Nem mindenki képes az adott helyzetben úgy reagálni, ahogy te azt várod. Lehet, hogy majd ha lehiggad és egyedül átgondolja a történteket, később már lehetne beszélni vele erről. Az már más kérdés, hogy ha szakítottatok, akkor meg már minek beszélnétek egymással.
2022. márc. 21. 09:23
10/19 anonim válasza:
Egot sért.
Nekem is minden exem akit elhagyok kikel magából és legszívesebben megölne.
Azzal vádolnak hogy biztos mert mas pasi van a képben.(és ezt nem bírják elviselni hogy más pasi lehet jobb es elvitte előlük a nőt)
A férfiaknak hatalmas egója van
Ha az sérül, akkor tombolnak.
Mi az már hogy nem az övék a nők? Hogy képzelo a nő, hogy csak ugy lelép?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!