Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan ronthattam el megint?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ronthattam el megint?

Figyelt kérdés

Nő vagyok,41 éves! Hosszú idő után rám talált újra a szerelem.Nem számítottam rám,csak jött!Boldog voltam,szárnyaltam,ábrándoztam!Őt akartam,mindenestül és egy közös jövőt!

Szakított velem,mert túl sok voltam,ahogy szerettem,megfojtottam azt mondja! Én csak jól akartam csinálni,boldog akartam lenni.

Hogy ronthattam el megint?

Hogyan lehet egyáltalán félgőzzel szeretni?

2022. márc. 11. 04:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Írtad,túl sok voltál.

Itt rontottad el,magad is megválaszoltad a kérdést.

Mennyi üzit írtál,stb.

De lehet,ő csak laza kapcsolatot akart,erről beszélnetek kellett volna az elején.

2022. márc. 11. 04:30
 2/10 A kérdező kommentje:

2-es,lehet,hogy igazad van!

Az biztos,hogy ez jó lecke volt a számomra!

Eddig sem kerestem párt,ezután főleg nem fogok!

2022. márc. 11. 05:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A mértékkel volt a gond. Megérdeztedd tőle, mire vágyik, mennyi szeretetre, törrődésre lenne igénye? Vagy figyelted? Vagy csak a saját elgondolodásod után mentél?

Nem bizti, hogy ami neked jó, az a másiknak is jó. Fő a mérték.

2022. márc. 11. 06:01
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
PairConnection pairConnection = new PairConnection();
2022. márc. 11. 06:06
 5/10 A kérdező kommentje:

4-es!

Nem,nem kérdeztem meg,valóban,nagy hiba volt.

Nem kapott ilyen fajta szeretetet,törődést hosszú évek óta! Túl sok volt neki hirtelen!

2022. márc. 11. 06:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szomjas és már régóta, akkor egy pohár vizet kell neki adni, nem pedig egy vödörnyivel arcon önteni.

Anyám is ilyen volt, minden férfi otthagyta.

2022. márc. 11. 06:26
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os,köszönöm.Tökéletesen megfogalmaztad!Most már én is tudom!
2022. márc. 11. 07:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb megértéssel, úgy gondolom igen, a mai világban sajnos nagyon sokat kell beszélni arról,hogy ki mit akar nem csak az elején hanem közben is. Erre sok embernek nincs energiája,ideje vagy a te esetedben azt hiszik minden jó és elmarad. Hátha még megtudod vele beszélni, próbáljd meg elmondani neki te hogy érzel és próbálj kompromisszumot kötni, kicsit adj le magadból hátha úgy. Végülis a következőnél is így kellene hacsak nem tényleg az igazi nagy szerelem lesz és akkor ő majd elfogad úgy ahogy vagy..

Sok erőt!

2022. márc. 11. 08:30
 9/10 anonim ***** válasza:
28%

Sajnálom a dolgot. Kicsit magamra ismertem, mert én sem tudok "félgőzzel" szeretni és az exem ezt hozta fel az egyik indokként, hogy miért szeretne szakítani (ő nem tud olyan lángon égni, mint én).

Ezzel alapvetően nem is lenne gond, hisz így ilyen téren (sem?) voltatok kompatibilisek. :) Az egész erről szól, passzolások sok szálon. :)

(A boldogságot meg ne egy kapcsolattól várd el, érd el önmagadban, utána sokkal könnyebb lesz az egész. 😊)

Kitartást!

43F

2022. márc. 11. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
49%

9essel nagyon egyet értek

Szerintem a mai világban ennek kéne az elsőnek lenni hogy önmagad megtaláld és önmagad megszeresd mielőtt kapcsoltba kezdesz..

Sok kapcsolat ezért romlik meg, hiszen nem hogy azt nem nem tudja hogy a másiktól mit vár el, hanem önmagától se tudja hogy mit is kéne elvárnia..

Ha egyedül boldog vagy akkor már előnyben indulsz, nem lesz birtokvágyad, se semmi illúziód.

Még csk ott jára társadalom sajna,hogy ehhez az kellhogy össze törjék a szíved és rágyere erre magadtól.. Pont fordítva kéne lennie. de hát ez van.

Most amit érzel teljesen normális,hiszen gondolom most is szereted és nem érted az egészet, valszeg sokaig benned is lesz...

2022. márc. 11. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!