Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?Vagy mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
Tavasszal voltam egy esküvőn.Volt ott egy lány aki már régebb óta tetszik.De azon az éjszakán teljesen belebolondultam.Az este folyamán folyamatosan kaptam az utalgatásokat,de alkohol hatása alatt nem kapcsoltam időben.A legnagyobb jel számomra az volt,hogy az egyik pali megkérdezte ,hogy együtt vagyunk-e(gondolom az alapján gondolta,hogy elég jól elvoltunk ketten egymással.Azon felül véletlenül picit összeöltöztünk).A csaj rám nézett és csak várt.Nem telt el azóta egy nap ,hogy ne gondoltam volna rá.Ahogy haladt az idő lassan nyár lett.Eljött a születésnapja.Az esküvőn említette ,hogy szereti a whyskit.Szóval megleptem őt egy komoly üveggel.Eddig a pontig beszélgettünk.A következő héten megakartam hívni egy vacsorára.De szét írta , hogy neki pontosan mi miatt nem jó azon a nyáron.Azóta nem nagyon tartsuk a kapcsolatot.Néha ráírok,de ennyi max.Ha nem is tudtok mondani tippeket ,hogy mit csináljak ,akkor azt mondjátok meg ,hogy szerintetek hol rontottam el.

2021. dec. 5. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Az esküvőn kellett volna bepróbálkoznod. Nem léptél, ő elengedte a dolgot.
2021. dec. 5. 22:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom.De 1,5 üveg jäger után nehezebben jött belőlem a szó.
2021. dec. 5. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem kényszerítette beléd azt senki. Most hiába kifogásokkal élni. Legközelebb nem iszod magad az asztal alá.
2021. dec. 5. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből képtelenség kitalálni, hogy mit rontottál el, nem láttuk, miket írtál neki vagy milyen stílusban. Nem biztos, hogy bármit is elrontottál, egyszerűen rájött a lány, hogy annyira mégsem vagy szimpi.

Mikor találkoztatok személyesen utoljára? Ha az egyértelmű hívásaidra mindig negatív választ ad, akkor valószínű, hogy nem tetszel neki.

31n

2021. dec. 5. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"megakartam hívni egy vacsorára.De szét írta , hogy neki pontosan mi miatt nem jó azon a nyáron"

Ha nem ajánlott fel olyan időpontot, ami neki viszont jó lenne, akkor ez elég valószínű, hogy ennyi volt a részéről...

Nem gondolnám, hogy elrontottál valamit, mert te jóformán mindent megtettél, hogy közelebb kerülj hozzá.

Tudom, hogy ez furának hangzik, de még az sem lett volna jobb megoldás, ha az esküvő napján közelítesz felé. (Azért, mert akkor utólag ráfogta volna, hogy ő is ivott, és ezért nem úgy cselekedett ahogy...)

Amúgy ő viszonozta a whisky-t? Mert ezután inkább neki kellett volna jelentkeznie, ha akarna valamit. ("Tenisz mérkőzés".)

De ne add fel a reményt, mert nemsokára jön a karácsony, és hátha eszébe jutsz.

Sok sikert, és kitartást! :,D

2021. dec. 5. 22:54
 6/12 A kérdező kommentje:

4# személyesen már viszonylag régen.Egyetemre járunk mindketten.Idén végzünk.2-3 hete futtunk össze,de az annyi volt ,hogy szia,hogy vagy?Nem tudtam leálni beszélgetni.

5#Köszönöm a biztatást😀

2021. dec. 5. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

"tartsuk " mindez egy kijelentő nem felszólító mondatban.

Bocs, nem csak cseszegetésként, de nem kizárt, ha neki is így írtál, lehet kiábrándult belőled.

És ezt egyetemistaként...

2021. dec. 5. 23:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Elnézést,tartjuk.Bár ez engem addig a pontig nem érdekel amíg értek a számokhoz.Egyetemre se volna feltétlen szükségem.Eddig nem adott semmi pluszt :).Csak elpazarolt 6 év.
2021. dec. 5. 23:23
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

Ez most nem ide tartozik, de nem büfészakra kellett volna járni.

Mert azt azért nem mondhatod, hogy egy mérnöki vagy pl jogász diploma semmit nem ér.

2021. dec. 5. 23:28
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem gond, hogy te hogy írsz :), de ismerkedéskor nagyon is sokat számít. Sokat elmond az illetőről.
2021. dec. 5. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!