Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?Vagy mit ronthattam el?
Ennyiből képtelenség kitalálni, hogy mit rontottál el, nem láttuk, miket írtál neki vagy milyen stílusban. Nem biztos, hogy bármit is elrontottál, egyszerűen rájött a lány, hogy annyira mégsem vagy szimpi.
Mikor találkoztatok személyesen utoljára? Ha az egyértelmű hívásaidra mindig negatív választ ad, akkor valószínű, hogy nem tetszel neki.
31n
"megakartam hívni egy vacsorára.De szét írta , hogy neki pontosan mi miatt nem jó azon a nyáron"
Ha nem ajánlott fel olyan időpontot, ami neki viszont jó lenne, akkor ez elég valószínű, hogy ennyi volt a részéről...
Nem gondolnám, hogy elrontottál valamit, mert te jóformán mindent megtettél, hogy közelebb kerülj hozzá.
Tudom, hogy ez furának hangzik, de még az sem lett volna jobb megoldás, ha az esküvő napján közelítesz felé. (Azért, mert akkor utólag ráfogta volna, hogy ő is ivott, és ezért nem úgy cselekedett ahogy...)
Amúgy ő viszonozta a whisky-t? Mert ezután inkább neki kellett volna jelentkeznie, ha akarna valamit. ("Tenisz mérkőzés".)
De ne add fel a reményt, mert nemsokára jön a karácsony, és hátha eszébe jutsz.
Sok sikert, és kitartást! :,D
4# személyesen már viszonylag régen.Egyetemre járunk mindketten.Idén végzünk.2-3 hete futtunk össze,de az annyi volt ,hogy szia,hogy vagy?Nem tudtam leálni beszélgetni.
5#Köszönöm a biztatást😀
"tartsuk " mindez egy kijelentő nem felszólító mondatban.
Bocs, nem csak cseszegetésként, de nem kizárt, ha neki is így írtál, lehet kiábrándult belőled.
És ezt egyetemistaként...
Ez most nem ide tartozik, de nem büfészakra kellett volna járni.
Mert azt azért nem mondhatod, hogy egy mérnöki vagy pl jogász diploma semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!