Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit ronthattam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
Sziasztok miért van az ,hogy mindig el cseszem?nagyon sok lánnyal volt már ,hogy össze akartam jönni és amikor már meg kaphattam volna őket akkora el veszítettem őket..:/ ez csak velem volt vagy másokkal is?például legutóbb:nagyon összehangolódtunk a lánnyal év folyamtársak voltunk egyik nap már nagyon kedvelt másnapra minden meg változott és ezt a barátnőjétől tudtam meg ,hogy szerelmes volt belém lehet azért utált meg mert nem léptem?és ez is nagyon sokszor volt velem ,hogy nem vettem észre ,hogy szerelmes belém a lány...:/ véleményeiteket,válaszaitokat előre köszi! 14F

2013. aug. 8. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
nagyon sok? 14 évesen?
2013. aug. 8. 00:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy még csak 14 éves az illető...
2013. aug. 8. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a hired megelőzőtt.
2013. aug. 8. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,lesz még rosszabb
2013. aug. 8. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán azt rontod el, hogy 14 évesen ilyen komolyan veszed a csajozást, ez nem egy verseny, amire rá kell görcsölni. Ha más dolgokra koncentrálsz, és vonzó a kisugárzásod a csajok társulnak hozzád.
2013. aug. 8. 00:18
 6/8 A kérdező kommentje:
jó igen fáradt vagyok gyorsan akartam le írni nem olyan sok lány kb 3-5 ...:/ igen tudom "ez nem egy verseny" de azzal csesztetnek ,hogy legyen már barátnőm és rosszul esik ,hogy még nem volt és sok 12-15 éves párokat láttok hetente mással
2013. aug. 8. 00:58
 7/8 A kérdező kommentje:
és nem egyszerre szerettem volna velük össze jönni
2013. aug. 8. 00:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Legyél bátrabb, és kezdeményezz többet. :) Inkább úgy utasítson el hogy nem jössz be neki, mint hogy úgy hogy nem mersz lépni feléjük. De ha félénk vagy, akkor beszélgess velük neten, FB-n, ott nyitottab az ember mint élőben. :)
2013. aug. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!