Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ezt most. Hogy. Hol ronthattam el?
Sziasztok!
Megpróbálom az elején kezdeni..
17 éves srác vagyok,eléggé karrieristának mondanám magam...
Szakmát tanulók(karosszérialakatos) egy elég jó maszek műhelybe..tetszik a szakma megszeretném tanuló és csinálni is...néha azért bent maradok tovább hogy lássák azért szeretnék valamit,nem csak időt tölteni.
Magánéletbe már nem vagyok ennyire karrierista,eddig egy bnőm volt régen...Tetszettek csajok minden...de vhogy nem...nem jött össze..:S
Most akartam összejönni egy csaj aki ide ebbe a suliba jár...
Szülinapjára vittem neki ajándékot gondoltam örülni fog neki,láttam is rajta hogy örül..elég jól elbeszélgettünk minden...
De valami történt,nincs az az isten hogy szóba álljon velem...és nem csináltam semmi olyat...csak ajándékot vittem neki...igazából nem pénzösszegen vagyok kiborulva,hanem azon hogy örült neki minden,de nem áll szóba velem,azon gondolkodok hogy hol rontottam el?mit csináltam rosszul?....
Nagyon nem is merek kezdeményezni...:S
Remélem ebből a szövegből kivettétek a problémám,és tudtok valamit tanácsolni...
Egy elkeseredett 17éves srác
Valószínűleg azt gondolta hogy teljesen bele vagy esve, és egyszerűen megijedt, vagy valamelyik barátnő a ludas, mert ők mindig többet tudnak a kelleténél, hidd el, tapasztalt.
Ilyenkor az a megoldás hogy odamész elé állsz és határozottan ellentmondást nem tűrve meg kérded mi a baja. (a határozottságot ne téveszd össze az agresszivitással)
Fontos hogy magabiztos légy és határozott, mutasd meg hogy nem az a fajta ember vagy akit csak úgy levegőnek nézhet. Ha utálni akar akkor utáljon, de akkor mondja meg hogy mi az ok. Persze ennek az a feltétele hogy te is őszinte vagy. Ne feledd egy határozott férfi mindig imponáló egy csajnak.
Figyelj, nem tudom mi lehet a baja.
de szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle.
nyugodtan, kedvesen, barátságosan, persze nem nyomulósan,
csak mint ember az emberrel, barátságosan.
ha nem sikerül, akkor felejtsd el.
nem ér egy szót se a csaj.
Mindenesetre szerintem ne bánkódj miatta.
nagyon kedves volt Tőled az ajándék.
minden normális lány örült volna neki.
Nem kell elkeseredni, még nagyon fiatal vagy, biztosan lesz előbb utóbb barátnőd.
lehet, hogy igen.
de ha ez így van, akkor ez a lány nem ér sokat.
még egy ok, hogy ne szomorkodj rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!