Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit ronthattam el? Hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el? Hosszú leszek .

Figyelt kérdés

Sziasztok

elég hosszú történet lesz az enyém, remélem elolvassátok..

Szóval februárban az egyetemen egy közös ismerős révén megismertem egy lányt,aki az első pillanattól kezdve szimpatikus volt nekem. Fel is vettem vele a kapcsolatot,msn,közös programok,bármikor hívtam jött, vagy ha ő hívott ezer örömmel mentem,segítettem neki közös tárgyunkban(tavaly bebuktam :D,ő meg még elsőéves).

Ezek után már egy idő után úgy éreztem,h ha ennyire keressük egymás társaságát akkor lehet belőle valami.(pedig az elején nem sok reményt fűztem,h lesz belőle valami)De egy idő után már nagyon megkedveltem,és azt vettem észre,h csak Ő jár a fejemben akaratomon kívül is.. Meg persze már elég hamar megmondtam neki,h nagyon szimpatikus és szeretném,ha komolyra fordulna a dolog köztünk.. erre csak annyit mondott,h hajrá lehet probálkozni.Ezek után se változott a kapcsolatunk,se jó ,se rossz irányba.

Majd múlt hét szerdán este msn-en beszélünk és látom,h rossz a kedve,megkérdeztem mi baja, hát megbántották,bunkóztak vele.Kérdezem ki volt ez... hát egy srác akivel szokott találkozgatni..

Na mintha leöntöttek volna egy vödör szarral,úgy éreztem magam..És bejelenti,h rám csak barátként tud tekinteni..Ezek után összetörtem nagyon..

De,hogy szép kerek legyen, 4 napja megismert egy srácot akivel egy szakos fürdőesten ismerkedett meg(ahová hívott a lány engem is,de nem tudtam menni..),majd másnap egy buliban összejöttek..pff

Szóval jött egy 3. akinek elég volt 3 nap..

Azóta,h már kapcsolatban is van,még szarabbul érzem magam, megmondtam neki,h már pedig harcolok érte..

De mindig csak a visszautasítást kapom..

Mit baszok el örökké? ne harcoljak érte? de a szívem mást diktál..:( Mi tévő legyek? annyira szarul vagyok ...

Lányok miért nem tudtok értékelni egy olyat aki megtenne értetek bármit,bókol,kedves veletek,stb stb?? egy jött mentbe meg egyből belezúgtok?:S

20F , a lány 19,ha ez számít valamit..

2010. ápr. 7. 11:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
No erre én is kíváncsi vagyok.
2010. ápr. 7. 11:47
 2/26 anonim ***** válasza:
49%

Komám... a lányoknak nem olyan pasi kell ilyen korban aki "megtesz értük bármit, bókol, kedves stb.". A lányoknak ilyen korban tökös, jófej srác kell, akire felnézhetnek, aki férfi mellettük, aki mellett igazi nőnek érezhetik magukat. Nem msnezgetni kell, meg nem lelki szemetesládának lenni, hanem már első nap mikor megtetszik, akkor odamenni hozzá, és elhívni kávézni. Gondolom te nem ezt csináltad...

Megmondom mi a baj, kisfiúnak tekintett, aki nem mer lépni felé. Nem az a próbálkozás, hogy beszélgetsz vele msn-en, hanem az hogy elhívod személyesen ide oda. És nem az a próbálkozás, hogy meghallgatod minden baját (így a barát kategóriába fogsz tartozni). Legyél férfi, ne lelki szemetesláda, és bókológép.

2010. ápr. 7. 11:48
 3/26 anonim ***** válasza:
51%
mert a csajok nem szeretik ha sokáig tököl 1 pasi... én pl nem szeretem ha állandóan kedveskednek velem. egy pasi legyen határozott. az meg h összejött vkivel hát istenem... rád sem várhat örökké és mivel nem vtatok együtt független volt mint a madár, azt csinálja amit akar... ha barátként tekint rád akkor meg nincs értelme tovább fűznöd ezzel csak elijeszted. érzelmeket nem lehet befolyásolni
2010. ápr. 7. 11:49
 4/26 A kérdező kommentje:
Öregem mint olvastad is volna, nem msnezgetésből áltunk,hanem volt egy csomó programunk közösen...
2010. ápr. 7. 11:50
 5/26 anonim ***** válasza:
Oké, nem figyeltem eléggé, hány közös programotok volt? és mik pl?
2010. ápr. 7. 11:54
 6/26 anonim ***** válasza:

Én mondok egy sokkal egyszerűbbet ami senkinek jut eszébe. Egyszerűen csak ő tetszett meg neki. Tudod van olyan hogy nem elég egy csomó idő sem hogy megszeressen, de jön a másik akinek igen. Az is lehet hogy kedvelt de valami miatt ez elmúlt (nem miattad). Miért rossz ezért ő? Érzelmek. Nem lehet őket irányítani. Hiába értkeli hogy uilyen tökéletes vagy ha nem érez semmi olyat vagy elmúlt amit érzett. Szerintem aki volt szerelmes az tudja milyen. Nem logikus dolgok alapján történik meg...

És azért mert te bókolsz neki biztosra veszem hogyha veled lett volna néhányszor te is lettél volna vele bunkó és sértetted volna meg.

2010. ápr. 7. 11:58
 7/26 A kérdező kommentje:
Kávézó, sétálás parkban,belvárosban, korizás, elhivott hozzájuk kajálni kettesbe,pláza(nem plázacica meg én nem is szeretek oda járni)
2010. ápr. 7. 11:59
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem ígért neked kapcsolatot, legfeljebb lehetőséget adott. Amiket tettél érte, azok baráti szívességek.
2010. ápr. 7. 11:59
 9/26 A kérdező kommentje:

Heti 2-3 szor mindig volt közös program.

Utolsó igazad van..

2010. ápr. 7. 12:00
 10/26 anonim ***** válasza:
75%

"Kávézó, sétálás parkban,belvárosban, korizás, elhivott hozzájuk kajálni kettesbe,pláza(nem plázacica meg én nem is szeretek oda járni)"

Oké, értem. Ezalatt hányszor csókoltad meg?

Mert, ha valaki ellenkező neművel ennyi közös programom van, és nincs csókolózás kb. a 3. találkozásig, akkor az onnantól barát kategória... ezt te is beláthatod... Ha nem csókoltad meg a lányt, ennyi találkozás után sem, akkor azt látta, hogy nem gondolod komolyan...

nekem ez a véleményem. Lányok cáfoljatok meg...

2010. ápr. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!