Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit ronthattam el? Hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el? Hosszú leszek .

Figyelt kérdés

Sziasztok

elég hosszú történet lesz az enyém, remélem elolvassátok..

Szóval februárban az egyetemen egy közös ismerős révén megismertem egy lányt,aki az első pillanattól kezdve szimpatikus volt nekem. Fel is vettem vele a kapcsolatot,msn,közös programok,bármikor hívtam jött, vagy ha ő hívott ezer örömmel mentem,segítettem neki közös tárgyunkban(tavaly bebuktam :D,ő meg még elsőéves).

Ezek után már egy idő után úgy éreztem,h ha ennyire keressük egymás társaságát akkor lehet belőle valami.(pedig az elején nem sok reményt fűztem,h lesz belőle valami)De egy idő után már nagyon megkedveltem,és azt vettem észre,h csak Ő jár a fejemben akaratomon kívül is.. Meg persze már elég hamar megmondtam neki,h nagyon szimpatikus és szeretném,ha komolyra fordulna a dolog köztünk.. erre csak annyit mondott,h hajrá lehet probálkozni.Ezek után se változott a kapcsolatunk,se jó ,se rossz irányba.

Majd múlt hét szerdán este msn-en beszélünk és látom,h rossz a kedve,megkérdeztem mi baja, hát megbántották,bunkóztak vele.Kérdezem ki volt ez... hát egy srác akivel szokott találkozgatni..

Na mintha leöntöttek volna egy vödör szarral,úgy éreztem magam..És bejelenti,h rám csak barátként tud tekinteni..Ezek után összetörtem nagyon..

De,hogy szép kerek legyen, 4 napja megismert egy srácot akivel egy szakos fürdőesten ismerkedett meg(ahová hívott a lány engem is,de nem tudtam menni..),majd másnap egy buliban összejöttek..pff

Szóval jött egy 3. akinek elég volt 3 nap..

Azóta,h már kapcsolatban is van,még szarabbul érzem magam, megmondtam neki,h már pedig harcolok érte..

De mindig csak a visszautasítást kapom..

Mit baszok el örökké? ne harcoljak érte? de a szívem mást diktál..:( Mi tévő legyek? annyira szarul vagyok ...

Lányok miért nem tudtok értékelni egy olyat aki megtenne értetek bármit,bókol,kedves veletek,stb stb?? egy jött mentbe meg egyből belezúgtok?:S

20F , a lány 19,ha ez számít valamit..

2010. ápr. 7. 11:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem akartam én lerohanni egyből ,szépen lassan akartam közeledni felé,nehogy elijeszem.

Az utolsó találkozás után meg csók,utána meg mással járok..hát mi ez kérem?

2010. ápr. 7. 12:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, két hónap alatt egy csókig jutottatok... ez édes kevés, ez semmi. Kb. 2-3 hét után kezdeményezned kellett volna. elcseszted, jött egy tökös srác, aki rámenős volt. Kész.
2010. ápr. 7. 12:26
 23/26 A kérdező kommentje:
akkor se szoktunk 3 nap ismerettség után járni valakivel, szerintem
2010. ápr. 7. 12:32
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem mondta senki hogy három nap után járj! Ne legyél érthetetlen, én azt mondtam hogy 2-3 hét után már kezdeményezhettél volna, mondjuk egy vacsora keretében, mikor búcsúztok akkor megcsókolod. Másnap felhívod hogy jó volt az előző nap, mikor találkoztok megint, következő találkozáskor, már randi közben lelehet smacizni. Ilyen egyszerű az élet, nem tudom minek bonyolítani. Szerinted, ha az ember összefut, például egy boltban, egy lánnyal, aki megtetszik neki, megvárja munka után, elmennek kávézni, telefonszámot cserélnek, és következő találkozás végén már csókolóznak, pár hét múlva pedig már egy pár lesznek, ez gáz? Elmondom neked hogy nem, ez a mai világ. Nem várnak a lányok hónapokig a fiúra, ha nem kezdeményez 2-3 hét után a srác, azután bekerül a barát kategóriába, mondván hogy úgysem akar semmit.
2010. ápr. 7. 12:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Márpedig az én véleményed az az, hogy ha valaki 1-2 hét után már csókolózik, akkor annak a kapcsolatnak esélyes, hogy elég hamar vége lesz. Aki nem 1, max. 2 hónapos nemtommit akar, akkor igenis meg kell ismerni a másikat, mielőtt megcsókolod. Nem azt mondom, hogy sose, de mondjuk 1 hónap a minimum, amennyi idő alatt meg lehet vkit annyira ismerni, hogy...

Kedves kérdező!

Szerintem jól tetted, hogy nem másztál rá, persze van aki azt szeretné, hogy a férfi uralkodjon felette...

Csók helyett megfoghatod a kezét, később átöleled, esetleg ha jót nevettek valamin adsz neki egy puszit. Eléggé szemétség, hogy még engedett egy csókot is nektek aztán összejön mással. Talán csak adott evvel Neked egy esélyt és nem jött be (elvont gondolat: esetleg féltékennyé akar tenni??)

2010. ápr. 7. 13:48
 26/26 A kérdező kommentje:

Nem hiszem,hogy féltékennyé akar tenni.

egyszerűen ez nem volt fair a szemembe, mert akkor ne hülyítsen,h lehet esélye az embernek..

2010. ápr. 7. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!