Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit ronthattam el? Hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el? Hosszú leszek .

Figyelt kérdés

Sziasztok

elég hosszú történet lesz az enyém, remélem elolvassátok..

Szóval februárban az egyetemen egy közös ismerős révén megismertem egy lányt,aki az első pillanattól kezdve szimpatikus volt nekem. Fel is vettem vele a kapcsolatot,msn,közös programok,bármikor hívtam jött, vagy ha ő hívott ezer örömmel mentem,segítettem neki közös tárgyunkban(tavaly bebuktam :D,ő meg még elsőéves).

Ezek után már egy idő után úgy éreztem,h ha ennyire keressük egymás társaságát akkor lehet belőle valami.(pedig az elején nem sok reményt fűztem,h lesz belőle valami)De egy idő után már nagyon megkedveltem,és azt vettem észre,h csak Ő jár a fejemben akaratomon kívül is.. Meg persze már elég hamar megmondtam neki,h nagyon szimpatikus és szeretném,ha komolyra fordulna a dolog köztünk.. erre csak annyit mondott,h hajrá lehet probálkozni.Ezek után se változott a kapcsolatunk,se jó ,se rossz irányba.

Majd múlt hét szerdán este msn-en beszélünk és látom,h rossz a kedve,megkérdeztem mi baja, hát megbántották,bunkóztak vele.Kérdezem ki volt ez... hát egy srác akivel szokott találkozgatni..

Na mintha leöntöttek volna egy vödör szarral,úgy éreztem magam..És bejelenti,h rám csak barátként tud tekinteni..Ezek után összetörtem nagyon..

De,hogy szép kerek legyen, 4 napja megismert egy srácot akivel egy szakos fürdőesten ismerkedett meg(ahová hívott a lány engem is,de nem tudtam menni..),majd másnap egy buliban összejöttek..pff

Szóval jött egy 3. akinek elég volt 3 nap..

Azóta,h már kapcsolatban is van,még szarabbul érzem magam, megmondtam neki,h már pedig harcolok érte..

De mindig csak a visszautasítást kapom..

Mit baszok el örökké? ne harcoljak érte? de a szívem mást diktál..:( Mi tévő legyek? annyira szarul vagyok ...

Lányok miért nem tudtok értékelni egy olyat aki megtenne értetek bármit,bókol,kedves veletek,stb stb?? egy jött mentbe meg egyből belezúgtok?:S

20F , a lány 19,ha ez számít valamit..

2010. ápr. 7. 11:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
mármint 11:58....
2010. ápr. 7. 12:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én megcáfollak, csak akkor csókolózom valakivel ha szerelmesek vagyunk és már járunk. És csak olyannal történhet ez meg akit rééég ismerek. :) De abban egyetértek, hogy szegény lányok már nem is barátkozhatnak, mert akkor a pasi rögtön azt hiszi hogy járni akar velük és ha utána összejön mással akkor meg ő lesz a szemét. :( Nem ígért a lány semmit. Te sem léptél komolyabban éas igazán elfogadhatod ha mások az érzései, erről nem tehet.
2010. ápr. 7. 12:03
 13/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:03

Ha te randizol valakivel, és a srác mondjuk a második találkozáson megakar csókolni, akkor ellököd magadtól, mert nem szereted?

2010. ápr. 7. 12:05
 14/26 A kérdező kommentje:

Nos egyszer engedte csak,az utolsó találkozás végén..

no mind1 ez már jobb nem lesz ,majd az idő...

2010. ápr. 7. 12:05
 15/26 anonim ***** válasza:

Ugyanaz igaz erre, mint arra, ha valaki kivételesen jól teljesít a munkahelyén. Először csak megdicséri a főnök, utána viszont már elvárja tőle a magas teljesítményt, sőt, még magasabbat, hiszen ezt szokta meg tőle.

Ez a lány jól elvolt veled a programokon, de semmi több. Nem közeledtél eléggé "agresszíven", helyette barátként viselkedtél, és így a barát zónába is kerültél.

A másik srác rögtön lecsapott a lányra, nem barátkozni akart vele, és így össze is jött neki.

A nőknek nem kell hosszasan barátkozós pasi, nekik olyan kell, aki leveszi őket a lábukról.

2010. ápr. 7. 12:06
 16/26 A kérdező kommentje:

Értem,köszi.

legközelebb határozott leszek

2010. ápr. 7. 12:07
 17/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, megmondta a tutit... ez így van.
 18/26 anonim ***** válasza:
Gondolom, te sem azért szerettél belé, mert milyen jól kiszolgált és körülrajongott...
 19/26 anonim ***** válasza:
12:05 nos eleve nem randizom érzelmek nélkül "csak úgy mert akkkáár még lehet is valami meg tetszik". Nagyon nem vagyok a híve a "majd kialakul" stílusnak. De amíg nem a párom addig nem csókolózom. De nem lököm el, mert aki velem van az tudja hogy miről mit gondolok szóval nem csapom be. Nekem ilyen elveim vannak, nem is tudnék mással csókolózni. Lehet hülyének nézni, eddig egyik komoly kapcsolatomban (másmilyen meg nem kell és nem is volt soha) sem volt ezzel baj. Tudom ez nem tipikus, de hát nem egyformák az emberek.
2010. ápr. 7. 12:10
 20/26 anonim ***** válasza:
Ja meg még mint mondtam csak olyanokban gondolkozom akiket régóta ismerek, szóval második találkozon szóba sem jön randi. xD Igaz így leszűkül a kör de nem is csalódtam sokszor a kapcsolataimban! :)
2010. ápr. 7. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!