Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit ronthattam el ha lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el ha lassan 25 évesen sem volt senkim?

Figyelt kérdés

Azért zavar nagyon főleg mert sokaknak már 15 évesen van, ezért rohadtul lemaradva érzem magam. Nem tudom hogy mit rontottam el ennyire. Élőben még sosem volt lehetőségem. Neten meg nem jött össze semmi. Már nagyon belefáradtam a keresésbe mert semmi sikerem nem volt, kilátástalannak érzem azt hogy legyen bárkim is.

Nem tudok beletörődni abba hogy sosem legyen barátnőm.

2020. máj. 16. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Semmit nemrontottál el csak a mai nők oltári finnyássak es r**hadt válogatósak. Mert ők a mindenható azthiszik.. semmirekellők mert semmibel se jobbak amit erdemelnenek de ők többet akarnak

..

2020. máj. 16. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Legyel flegma kicsit es lenezo, a mostani csajoknak az kell mert a pop starok is gizdulnak.
2020. máj. 16. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Akkor meg befosnak ha én elkezdek bunkóskodni.
2020. máj. 16. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Inkabb ok mint h te foss ossze mindent baratom...
2020. máj. 16. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!