Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ronthattam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

A találkozó után a lány elvesztette az érdeklődését, ami nekem azért furcsa, mert élőben tökre izgatottnak tűnt. Két elméletem van:

1. Nem tetszettem neki. (de akkor miért nyomult volna ennyire élőben?)

2. Nem voltam elég kezdeményező. Végig az ajkát kenegette, odabújt és átkarolt, utólag esett le, hogy gondolom csókra várt, de én csak elköszönés előtt csókoltam meg. Meg előző nap olyat írt, hogyha aznap elmegyek hozzá, megteszi nekem bármit kérek. Azt akarhatta, hogy aludjak nála, és mivel nem használtam ki ezért nem akar már?

2020. ápr. 12. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Komoly lány lehetett... Én nem bánkódnék miatta. Rám nézve lenne szégyen egy ilyen nő.
2020. ápr. 12. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Egy egyértelműen szexre vágyó, magát nyíltan felkínáló lány női önbecsülését a sárba tiporja ám, ha nem egy ilyen felkínált alkalommal nem él az általa kiszemelt fiú, nem fekteti le rögtön. A találkozót kudarcként élte meg, nem tudott elcsábítani. Ne csodálkozz, hogy többet gondolni sem akar rád, hiszen egy számára sértő emlék fűződik hozzád.
2020. ápr. 12. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebből az jön le ,hogy a lány csak egyetlen egy dolgot akart.Gondolom , nem nagyon törekedett a megismerésre, szerintem ne bánd.
2020. ápr. 13. 05:11
 4/4 orton ***** válasza:
100%

Mit ronthattál el?

1. Hozzád bújt és nem csókoltad meg -> azt érzi nem kívánod eléggé, vagy meg vagy szeppenve.

2. Felajánlotta a szexet és nem mentél el hozzá -> tutira vágja hogy töketlen vagy.

Semmi gond, bejártam én is ezt az utat. Sokszor bejön alapból az ember a nőnek és csak kidumálja magát a bugyijából szimplán. Legközelebb olvass a sorok között és lépj bátrabban ha látod a jeleket.

2020. ápr. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!