Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el?
Pár éve megismertem egy szép lányt az egyetemen és bátran odamentem hozzá.
Hamar megadta az elérhetőségét, és beszélgettünk 2 -3 órát is, aztán bemutatott az édesapjának.
Később haza is kísérhettem néhányszor, és ő azt mondta: elfogadtalak.
Aztán hiába hívtam randizni, nem jött el soha és nem is indokolta, miért.
Később írta meg, hogy csak testvéri érzelmet táplál irántam.
Mit rontottam el, hogy ennek a lánynak sem kellek?
Te szívesen maradnál sokáig a ,,csak barát" zónában?
Elhiggyem neki, hogy nem számít nála a kor-különbség és a pénz sem?
Egy olyan csajon kattgosz,aki úgy tett mint,aki,majd azt mondja elfogattalak és aztân meg sunnyogva lelép.Majd ki tudja mennyi idővel később benyögi,hogy olyan vagy,mint a testvérem.Ott rontottad el,hogy nem a megfelelővel kezdtél.Amùgyis milyen beszólás az,hogy elfogadtalak?Hulla lekezelő.
Nem szeretnék senkivel barátkozni,ha egyébként jóval többet érzek iránta.
Na mondjuk nem értem honnan jön az elhigyjed -e kérdésed.
Semmit nem rontottál el, nem tetszel neki..
Làbtörlő vagy csak neki.
Tilts le ha irogat.
"Én kérdeztem, tőle, hogy mi az amit ő nem látott bennem, vagy mit nem tudok számára megadni -de a mai napig titkolja."
A nagy lótuszt titkolja! A nők az érzéseik, megérzéseik mentén élnek és ítélnek. Az érzéseket pedig nem lehet szavakba önteni. Ő úgy ÉRZI, hogy nem téged keresett. Ennyi a történet, semmi többet nem kell belemagyarázni. Neked se jön be mindenki, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!