Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ronthattam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

Pár éve megismertem egy szép lányt az egyetemen és bátran odamentem hozzá.

Hamar megadta az elérhetőségét, és beszélgettünk 2 -3 órát is, aztán bemutatott az édesapjának.

Később haza is kísérhettem néhányszor, és ő azt mondta: elfogadtalak.

Aztán hiába hívtam randizni, nem jött el soha és nem is indokolta, miért.

Később írta meg, hogy csak testvéri érzelmet táplál irántam.

Mit rontottam el, hogy ennek a lánynak sem kellek?

Te szívesen maradnál sokáig a ,,csak barát" zónában?

Elhiggyem neki, hogy nem számít nála a kor-különbség és a pénz sem?

2019. márc. 5. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy olyan csajon kattgosz,aki úgy tett mint,aki,majd azt mondja elfogattalak és aztân meg sunnyogva lelép.Majd ki tudja mennyi idővel később benyögi,hogy olyan vagy,mint a testvérem.Ott rontottad el,hogy nem a megfelelővel kezdtél.Amùgyis milyen beszólás az,hogy elfogadtalak?Hulla lekezelő.

Nem szeretnék senkivel barátkozni,ha egyébként jóval többet érzek iránta.

Na mondjuk nem értem honnan jön az elhigyjed -e kérdésed.

2019. márc. 5. 12:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Onnan jön az elhiggyem-e kérdésem, hogy még mindig írogat E-mail-eket és ebben közli: nála higgyem el, nem számít a pénz sem, sem a korbeli különbség. Én 10 évvel vagyok idősebb. Minek írogat, és bizonygatja a maga jóságát? ha nem akar tőlem semmit se?
2019. márc. 5. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki,hogy nem kérdezted ilyesmoről.Magât mentegeti,bár senki nem kérdezte.Hacsak Te nem utaltál iyesmire
2019. márc. 5. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmit nem rontottál el, nem tetszel neki..

Làbtörlő vagy csak neki.

Tilts le ha irogat.

2019. márc. 5. 12:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem, tőle, hogy mi az amit ő nem látott bennem, vagy mit nem tudok számára megadni -de a mai napig titkolja. annyit tudtam meg csak, ahova eljár ő , hogy a katolikusoknál a szex korlátozva van a házasság utánra. (de én ezt sem erőltettem.)
2019. márc. 5. 12:38
 6/8 A kérdező kommentje:
4/5! Hiszek neked: el is küldtem a válaszod neki E-mail-ben. Belátom igazad van.
2019. márc. 5. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Tùl kell lépni rajta. Hány olyan lány van, akivel tök jòl eldumálok, de nem akarok tőle semmit. Ha nincs meg a kémia, akkor nincs meg sajna. Régen én is kattogtam ezen rengeteget, szerencsére már vége.
2019. márc. 6. 06:42
 8/8 anonim ***** válasza:

"Én kérdeztem, tőle, hogy mi az amit ő nem látott bennem, vagy mit nem tudok számára megadni -de a mai napig titkolja."

A nagy lótuszt titkolja! A nők az érzéseik, megérzéseik mentén élnek és ítélnek. Az érzéseket pedig nem lehet szavakba önteni. Ő úgy ÉRZI, hogy nem téged keresett. Ennyi a történet, semmi többet nem kell belemagyarázni. Neked se jön be mindenki, igaz?

2019. márc. 7. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!