Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ronthattam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rbit kérdése:

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
Az előbb már kiírtam a peoblémámat, csak akkor törölték...szóval újra leírom, kicsit átfogalmazva és csúnya szavak nélkül. elsején megismerkedtem egy londoni lánnyal, nagyon jól elvoltunk, jókat beszélgettünk sőt skypon is többször kamoztunk...de múlthét csütortökön voltunk sörözni a haverokkal, es írtam neki hogy : i want to hug you :) :/ and i want to kiss you :) :/ but you are too far away :( <3 majd erre nem írt vissza...másnap írtam neki hogy milyen volt a napja...arra sem írt vissza...majd a hétvége folyamán írogattam rá, hogy miért? vagy hogy mit tettem?...nem írt vissza...illetve blokkolt facebookon. hirtelen eltűnt. és nem tudom hogy miért. pedig semmi baj nem volt addig...és tudta hogy tetszett nekem, mert többször is mondtam neki, és akkor viszont nem menekült el. Illetve ő is többször mondta hogy tetszem neki, tetszik neki a mosolyom, stb. mit csináljak hogy újra szóba álljon velem ??? olletve mit ronthattam el? :( lehet h csak nem régóta ismertem, de hiányzik.hiányoznak a beszélgetések, a hülyéskedések, illetve minden amit abban a 10 napban csináltunk.

2013. jan. 14. 16:43
 1/8 anonim válasza:
Szerintem csak az egóját növelte a csaj, gyorsan kihevered és elfelejted a csajt, majd meglátod. Ha ennyiszer ráírtál, akkor nem érdemes tovább keresni a miértjét.
2013. jan. 14. 16:59
 2/8 A kérdező kommentje:
de hát nem olyannak ismertem meg a csajt... és mindig vissza írt, bármilyen baromságot is írtam. :/
2013. jan. 14. 17:08
 3/8 A kérdező kommentje:
azon gondolkoztam, hogy haver facebookjával megírom a csajnak, hogy adjon még egy esélyt nekem meg stb... szerintetek jó ötlet? :)
2013. jan. 14. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy olyan lányt hiányolsz , akit életedben nem láttál. Hát egyértelmű ott rontottad el , hogy megírtad ezt neki. Az ilyet szerintem nem nagyon kéne. Én sem mondom sose egy lánynak , hogy most meg akarlak ölelni , csak megölelem és kész , ami a te esetedben persze lehetetlen. Szóval keress egy húsvér csajt Magyarországon
2013. jan. 14. 18:29
 5/8 A kérdező kommentje:
azon gondolkoztam hogy kimegyek nyáron Londonba haverokkal "kirándulni", és közben elmegyek hozzá...:)
2013. jan. 14. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát figyi szerintem ha letiltott annak bizony oka van és biztos nem az , hogy beléd van zúgva. Szóval gondold végig és mégis mennyi esélyed van megtalálni londonban?

az előző

2013. jan. 14. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:

hát nem sok esélyem van londonban, de csak nem sok "Okutan" nevű ember él ott, szóval vhonnan csak megtalálnám. :)

az a helyzet h ha csajt látok inkább behúzom fülem-farkam és inkább elbújok. :/ eddig csak 3 kapcsolatom volt, azok se voltak olyan normálisak (még smárolni se smároltam, tök gáz mi? :( ) és vele úgy láttam hogy össze jöhet vmi (még ha messzi is lakik)

2013. jan. 14. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem meg kapcsolatom sem volt , mert mindig valahogy átbasztak a nők vagy történt valami , ami miatt nem jött össze soha.

Átmentem hasonló dolgon , mint te. Rendszerint , amikor azthittem lesz ebből valami , abból óriási pofáraesés lett.

És továbbra is reménykedtem valamiért , azt csak magam idegeltem vele. Ne ess ebbe a hibába te is.

Azóta tojok arra , hogy most ez vagy azzal lehet e kapcsolat , majd összejön ,addigis csajozom így növelem az esélyét.

Én ezt ajánlom neked , ha elvileg azt mondta neked hogy tetszik a mosolyod , akkor más lány sem tarthat épp rondának ami miatt be kénef fognod füled farkad. Csak lazán

2013. jan. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!