Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el?
Hát figyi szerintem ha letiltott annak bizony oka van és biztos nem az , hogy beléd van zúgva. Szóval gondold végig és mégis mennyi esélyed van megtalálni londonban?
az előző
hát nem sok esélyem van londonban, de csak nem sok "Okutan" nevű ember él ott, szóval vhonnan csak megtalálnám. :)
az a helyzet h ha csajt látok inkább behúzom fülem-farkam és inkább elbújok. :/ eddig csak 3 kapcsolatom volt, azok se voltak olyan normálisak (még smárolni se smároltam, tök gáz mi? :( ) és vele úgy láttam hogy össze jöhet vmi (még ha messzi is lakik)
Nekem meg kapcsolatom sem volt , mert mindig valahogy átbasztak a nők vagy történt valami , ami miatt nem jött össze soha.
Átmentem hasonló dolgon , mint te. Rendszerint , amikor azthittem lesz ebből valami , abból óriási pofáraesés lett.
És továbbra is reménykedtem valamiért , azt csak magam idegeltem vele. Ne ess ebbe a hibába te is.
Azóta tojok arra , hogy most ez vagy azzal lehet e kapcsolat , majd összejön ,addigis csajozom így növelem az esélyét.
Én ezt ajánlom neked , ha elvileg azt mondta neked hogy tetszik a mosolyod , akkor más lány sem tarthat épp rondának ami miatt be kénef fognod füled farkad. Csak lazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!