Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el? Akkor most haragudhat rám?
Megismertem egy lányt kb szeptember közepétől, nagyon jól kijöttünk sokszor szinte sugárzott a jókedv belőle mikor velem volt. A jelek szerint tetszettem is neki.Aztán egyik délután mikor én is meg ő is ment a maga útján haza erősen magához ölelt és én se ellenkeztem. (azelőtt nem csinált ilyet).
Aztán mint akit lelőttek mostmár alig beszélünk és a folyosón se nagyon köszön már hozzám.Szerintetek próbáljam vele megbeszélni miért van ez? Eléggé szarul érzem magam , hogy megbánthattam valamivel.Meg szeretném , ha több lenne ebből mint szimpla barátság.
Nemigazán tudom mit kéne tennem...
17/F
Nem mondamám magam nyúlbélának , csak inkább rohadt tapasztalatlan vagyok ezen a téren ezért nem nagyon tudom mit kéne tenni és mit nem , de megpróbálom a lehető legjobban hozni a formámat.
Ezt az eltaszítós dolgot meg nemnagyon értem. Engem is hirtelen ért a dolog talán ott helybe le kellett volna smárolnom?
Hát lehet, hogy teljesen új értelmet nyert volna a kapcsolatotok igen. De ezzel, hogy ő átölelt, és te eltaszítottad magadtól, ez igenis nagyon rosszul eshetett neki, mert hatalmasat csalódott benned.
Beszéld meg vele, hogy miért történt ez, magától nem fogja kitalálni. És a végén TE ÖLELD ÁT!
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
Remélem még nem késő helyrehozni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!