Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ronthattam el? Akkor most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el? Akkor most haragudhat rám?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt kb szeptember közepétől, nagyon jól kijöttünk sokszor szinte sugárzott a jókedv belőle mikor velem volt. A jelek szerint tetszettem is neki.Aztán egyik délután mikor én is meg ő is ment a maga útján haza erősen magához ölelt és én se ellenkeztem. (azelőtt nem csinált ilyet).

Aztán mint akit lelőttek mostmár alig beszélünk és a folyosón se nagyon köszön már hozzám.Szerintetek próbáljam vele megbeszélni miért van ez? Eléggé szarul érzem magam , hogy megbánthattam valamivel.Meg szeretném , ha több lenne ebből mint szimpla barátság.

Nemigazán tudom mit kéne tennem...

17/F

2012. nov. 16. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég nyúlbéla voltál. A csajok nem szeretik a félős srácokat, és valószínű az sem esett jól neki, hogy ölelés helyett te eltaszítottad. Sokkal érzelmesebbek a lányok, padlóra küldted.
2012. nov. 16. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen próbáld vele megbeszélni... Az lehet, hogy úgy érzi túlzottan kimutatta az öleléssel az érzéseit és most fél, hogy elriaszt ezzel, vagy csak szimplán a csalódástól... Életbe lépett a védekező mechnizmus, hogy úgy teszek mintha nem is érdekelne és ha ő mégsem érez úgy irántam még mindig mondhatom azt, hogy áááá az semmi se volt...
2012. nov. 16. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem mondamám magam nyúlbélának , csak inkább rohadt tapasztalatlan vagyok ezen a téren ezért nem nagyon tudom mit kéne tenni és mit nem , de megpróbálom a lehető legjobban hozni a formámat.

Ezt az eltaszítós dolgot meg nemnagyon értem. Engem is hirtelen ért a dolog talán ott helybe le kellett volna smárolnom?

2012. nov. 16. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy teljesen új értelmet nyert volna a kapcsolatotok igen. De ezzel, hogy ő átölelt, és te eltaszítottad magadtól, ez igenis nagyon rosszul eshetett neki, mert hatalmasat csalódott benned.

Beszéld meg vele, hogy miért történt ez, magától nem fogja kitalálni. És a végén TE ÖLELD ÁT!

2012. nov. 16. 18:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat :)

Remélem még nem késő helyrehozni a dolgokat.

2012. nov. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!