Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudhat rám valamiért?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt kb 2 hónapja. Tök jól elvoltunk, beszélgettünk minden nap, szerintem be is jöttem neki(a jelek szerint legalábbis ).Egyik nap miután ment haza megölelt. Nem volt semmi extra , de utána konkrétan már alig beszélünk a folyosón se nagyon köszön már rám. Mit cseszhettem el vagy én vagyok annyira szerencsétlen , hogy nem tudok rendesen megölelni senkit? Ezelőtt nem volt ilyen.
17/F
2012. nov. 12. 20:33
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, rosszul ölelni nem lehet az fix. Lehet, hogy többre számított egy ölelésnél, és most tutyimutyi alaknak tart. Vagy ezer más baja is lehet, ne akarj kiismerni egy nőt.
2/4 anonim válasza:
Talán amikor megölelt,azt várta,hogy kezdeményezz,és most attól tart,nem jön be Neked,tehát parázik.Nem mer továbblépni,és Tőled várja,csak nem biztos benne,hányadán állsz vele.
3/4 A kérdező kommentje:
Komolyabb kapcsolatban én se voltam soha , de megpróbálom megemberelni magam és beszélni vele erről.
2012. nov. 12. 21:29
4/4 A kérdező kommentje:
Na az kimaradt , hogy pont ezért parázok én is .
2012. nov. 12. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!