Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit ronthattam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

Történet a következő. Volt barátnőmmel két hónapja ismerkedtünk meg, eleinte hetente találkoztunk, elmentünk ide-oda, néha átjott filmeztünk stb. Majd kezdett kicsit komolyabb lenni a dolog részéről, amit én sem ellenezetem, kb egész nap beszéltünk telefonon, majd a szünet ellenére is megbeszéltünk egy találkozót, mivel amúgy is enyém volt az egész ház. Két napot voltunk együtt, első nap az ő kérésére elmentünk bulizni, utána másnap leginkább a házban voltunk, filmeztünk elvittem kajálni, látszott rajta, hogy jól érzi magát. Majd másnap kivittem az állomásra, és elköszöntünk két hétre, vagyis akkor még azthittem csak annyira..

Már a találkozó utáni napokon is fura volt, nem mutatta azt az érdeklődést amit eddig, mostanra pedig a rákérdezésem után közölte, hogy ő ezt mégsem szeretné és hagyjuk inkább egymást.

Első gondolatom az volt, hogy nyilván talált valaki mást, de több barátnője is közölte, hogy nem..

Ilyen esetekben sajnos hajlamos vagyok borzalmasan magamat okolni.. Napok óta ezen rágódok, hogy vajon mit ronhattam el, hol volt a hiba?

2020. jan. 14. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit jobban megismert és nem jössz be neki. Ne gondold túl.
2020. jan. 14. 22:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Két hónap alatt rengeteget voltunk együtt, pont most gondolta volna meg magát?
2020. jan. 14. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ezek alapján nem úgy tűnik, hogy elrontottad volna

nehéz megmondani, hogy mi lehetett az ok, ezt csak ő tudja, de olyat el tudok képzelni, hogy jól érezte veled magát, de nem volt szerelmes és mikor ennyi idő után sem érzett többet, úgy volt vele, hogy nem érdemes folytatni

most ez jutott először eszembe, de sok más oka is lehetett

igazából nem is ez a lényeg, részéről vmiért nem működött, de ne okold magad érte, mert nem a te hibád

úgy tűnik mégsem illettetek össze, de majd találsz mást, ezen ne rágódj

2020. jan. 14. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából párszor már mondta, hogy mennyire imád stb, szóval nemtudom, ettől függetlenül lehet igazatok, mégis magamban keresem a hibát..
2020. jan. 14. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg nem voltál elég misztikus, írtad is hogy nem ellenkeztél egyáltalán, gondolom végig teljesen őszinte és nyílt voltál vele, így hamar elunta magát melletted. Soha ne adj egy nőnek 100%-ot, soha ne adj teljesen egyértelmű választ (kivéve ha a válasz "nem"), különben mész a barátzónába, vagy megkapod hogy "nincs meg a szikra".
2020. jan. 15. 04:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem téged akart, későn jött rá. Ezen ne filózz és egy dolgot tudok tanácsolni: soha ne légy teljesen simulékony és mindenre bólogató (persze normális keretek között), így megmarad a lányok számára az "izgi" faktor.
2020. jan. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!