Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el?
Történet a következő. Volt barátnőmmel két hónapja ismerkedtünk meg, eleinte hetente találkoztunk, elmentünk ide-oda, néha átjott filmeztünk stb. Majd kezdett kicsit komolyabb lenni a dolog részéről, amit én sem ellenezetem, kb egész nap beszéltünk telefonon, majd a szünet ellenére is megbeszéltünk egy találkozót, mivel amúgy is enyém volt az egész ház. Két napot voltunk együtt, első nap az ő kérésére elmentünk bulizni, utána másnap leginkább a házban voltunk, filmeztünk elvittem kajálni, látszott rajta, hogy jól érzi magát. Majd másnap kivittem az állomásra, és elköszöntünk két hétre, vagyis akkor még azthittem csak annyira..
Már a találkozó utáni napokon is fura volt, nem mutatta azt az érdeklődést amit eddig, mostanra pedig a rákérdezésem után közölte, hogy ő ezt mégsem szeretné és hagyjuk inkább egymást.
Első gondolatom az volt, hogy nyilván talált valaki mást, de több barátnője is közölte, hogy nem..
Ilyen esetekben sajnos hajlamos vagyok borzalmasan magamat okolni.. Napok óta ezen rágódok, hogy vajon mit ronhattam el, hol volt a hiba?
ezek alapján nem úgy tűnik, hogy elrontottad volna
nehéz megmondani, hogy mi lehetett az ok, ezt csak ő tudja, de olyat el tudok képzelni, hogy jól érezte veled magát, de nem volt szerelmes és mikor ennyi idő után sem érzett többet, úgy volt vele, hogy nem érdemes folytatni
most ez jutott először eszembe, de sok más oka is lehetett
igazából nem is ez a lényeg, részéről vmiért nem működött, de ne okold magad érte, mert nem a te hibád
úgy tűnik mégsem illettetek össze, de majd találsz mást, ezen ne rágódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!