Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el? Miért viselkedik úgy a nő, mint egy fuckboy?
Megismertem online egy 27 éves lányt (én 27), találkoztunk, első talin kávéztunk sétáltunk. Felvetettem, hogy hazakísérem ha szeretné, de nyugodtan mondjon nemet ha nem. Elfogadta a dolgot, örült.
Felveti, hogy tudna benn adni nekem inni. Elfogadtam meg úgy éreztem a kémia is olyan.
Benn beszélgettünk végül ölelkeztünk és megcsókoltam.
Feldobtam a konyhapultra és szenvedélyesen csókolóztunk és mondtam neki, hogy ez nekem is hirtelen jött (téll nem volt még ilyenben részem, hogy elsőre ilyen a kémia), nem tudtam megállni hogy ne csókoljam meg... de bármi van, mondja ki és leállok. Mondja persze, semmivel nincs problémája max neki is új dolog ez, első talin.
Eldőltünk az ágyon és ahogy bontjuk ki egymást, belémvágott az érzés, hogy nem biztos, hogy elsőn kéne, mert utána lehet szarul érezné magát. Mondtam is neki, hogy nem szeretném, hogy utána rossz érzése legyen, hogy elsőre odaadta magát. Mondja persze megérti és lehet tényleg megbánná másnap, hiába engedne most a kísértésnek, de rendben, örült neki, hogy így állok hozzá.
Csókoltam tovább, és ahogy lekerültek a ruhák, mentem lejjebb, ő hagyott mindent, kérdezte, hogy biztos, hogy adni akarok neki? Azt feleltem, igen mert én is nagyon kívánom őt attól függetlenül hogy fékezem magamat.
Szóval lementem neki, orgazmusig nyaltam ujjaztam, aztán ölelkeztünk csókolóztunk tovább.
Aztán még beszélgettünk kicsit, végül másnapi teendők miatt lassan elindultam. Megölelgettem, homlokpuszit adtam neki, majd még beszéljünk.
Ezután totál passzív lett, online napi 1-2x reagált lassan, aztán mikor mondtam, hogy ez így nagyon nem jó, mondja, csak sok a dolga. Végül megírtam neki (ez 1 hétig húzódott) hogyha nem akarja folytatni akkor inkább mondja meg, mert akkor nem próbálkozom tovább... rosszul esett ez a viselkedés.
Erre törölt és tiltott.
Sms -ben megírtam neki, hogy pofátlan ez a viselkedés többet vártam tőle mert komolyan vettem őt. Minden jót!
Erre még annyit visszaválaszolt, hogy ő még nem volt ilyen szituációban és úgy érzi nem kellett volna és nem tudta helyre tenni magában.
Adott választ, de én továbbra se értem, mert több van ennél ebben a történetben. Mit lehetett volna tenni? Hol rontottam el? Mit kellett volna másképp csinálnom? Annyira jó volt a kémia és mégis bűntudata lett, pedig nem akartam ghostolni mint egy fuckboy, komolyak voltak a szándékaim.
Kérlek se őt, se engem ne oltsatok, valamit elronthattam:\
Egy seggfejnek érzem magam...
Semmit nem rontottal el. Oszinten nem ertem. A lelkizos blablat meg igy ehhez plane. Ha egy fiut nem kivanok, ez nem tortenhet meg. Ilyesmit csak megcsalaskent tudnek elkepzelni, vagy ugy, hogy felejteni akartam valakit, de kozben ujra remenykedem.
Teljesen erthetetlen. Te ennel korrektebb nem tudtal volna lenni.
N
Nem vagy seggfej. Nem is voltál. Szerintem ezt a lány rontotta el,méghozzá azzal, hogy túl korán túl sokat engedett. Lehet aznap ő akart lenni a merész, a bevállalós, de később rájött, hogy nem kellett volna. Ég a pofája, bűntudata van a saját viselkedése miatt, és ezt nem tudja rendezni.
Esetleg az is benne van, hogy ő (veled ellentétben) még nem vonzódott annyira, illetve mél,ebb érzelmei nincsenek, és azt hiszi, ez baj. Pedig az elején ez normális, csak túl gyors volt a testi kontakt, ami összezavarta.
mondjuk amit nem értek...
azt írod nyaltad ujjaztad...akkor miért nem vetted elő a farkadat, adtad a szájába, majd dugtad meg?
nem értem.
ahogy azt sem, hogy minek léptél le utána, miért nem maradtál ott?
mert nekem is volt többször ilyen hogy első randin összejött a szitu.
és a vége az lett, hogy egy kemény dugás után összebújva aludtam vele.
aztán felkeltünk másnap, csináltam neki egy fa sza reggelit, majd újra megdugtam és ha a csajon múlik másnap már becuccolt volna hozzám.
Meg kellett volna dugnod és nem folyamatosan bocsánatot kérni. Ezt rontottad el.
A homlokpuszi meg ultragáz. Nem a húgodtól búcsúztál el
Köszi a válaszokat.
4# nem akarok farokméregetésbe menni, de elhiheted, azzal nem lenne baj... bár, ki tudja? lehet titokban ott volt nála egy centi és látta, hogy sajna nem ideális 20, ahogy mindenki állítja a sajátjáról
3# Nem tudom, szokatlan volt az egész nekem, eddig többéves kapcsolatom volt csak. Az volt bennem, hogyha nem akarja viszonozni akár csak orállal, akkor nem erőltetem, mert az csak szarul jön ki.
5# Bocsánatot 1x se kértem.
2x mondtam, hogy bármi van, mondja ki, és leállok.
Bocsánatot minek kérni, ha nem követett el semmi rosszat az ember.
A húgos dolgot átgondolom, valid amit írsz. Legközelebb kihagyom és csak csók, lehet téll távolságtartónak hathat a történtek után. Sokat smároltunk hevesen és az volt bennem, hogy komfort miatt megnyugtató lehet számára, ha adok neki homlokpuszit is.
Ez szerintem azért van mert mindketten p*rnón szocializálódtatok. Ennek ellenére a nők 99%-nál nem így mennek a dolgok, csak a filmekben, már a kérdésedben te is írod hogy furán viselkedett.
Már ha nem egy troll vagy.
akkor ez volt a bibi.
a nők meg nem adnak 2. esélyt, csak nagyon ritkán.
így a csaj fejében meg az volt, hogy ott mutatja, szó szerint az arcodba teszi a pin áját, te meg annyira nyuszi vagy, hogy még a farkadat sem veszed elő és nem dugod meg rendesen.
meg percenként megkérdezed, hogy oké e neki, miközben meg teszi a punit az arcodba, tehát eléggé oké volt neki..
szóval valahol logikus a csaj reakciója erre az egészre.
nem szeretne még egy határozatlan, nyögvenyelős élményt.
Nem az arcomba tette... én voltam nyomulós és mentem le, ő meg végig pironkodva élvezte. Nem nyusziságból nem vágtam belé, de ezt is fentebb leírtam.
És mint írom, most már harmadszor, nem percenként kérdeztem... hanem mondtam, hogy szóljon. Ennyi. Nem kérdezés volt és nem bocsánatkérés.
Nyögvenyelős, félős, bocsánatkérős... volt itt már méretre célozgatás is, Lassan már azt is beleszínezitek, hogy nem állt fel, biztos impotens vagyok, vasággyal 50kg, büdös volt a szám, kancsal bandzsa, anyámtól kértem telefonon véleményt hogy milyen színű gumit húzzak ...
Plz😅
Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat. Több perspektíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!