Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ronthattam el így az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ronthattam el így az életemet?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még 24 évesen is! Nagyon gáz tudom. Mostanában kezdek rájönni hogy milyen béna vagyok, még csókig sem jutottam. Eddig úgy voltam majd összejön, meg nem is nagyon gondolkodtam ezen. De nagyon elszállt az idő, és már nagyon hiányzik egy barátnő. Meg rossz az a tudat hogy nekem nem volt még. Nem is tudom elképzelni milyen lehet.

Nem tudom hogy mit ronottam el hogy itt tartok....

2020. okt. 31. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Sírok, sírok, hátha valaki megszánna. Sírj babám, sírj. Lányok szeretik az önsajnáltató, depis fiúkat, hajajaja.
2020. okt. 31. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Túl sokat ülsz a számítógép előtt. Társaságba kell járni, ismerkedni, barátkozni. A csajozás csak ez után jön.
2020. okt. 31. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Nagyjából minden nap leírom neked, kezdj magaddal valamit.

Először is kapcsold ki a gépet.

Nézz tükörbe, lehet-e fejleszteni magadon. Ha lehet, kezdj hozzá.

Nézz magadba, lehet-e fejleszteni magadon. Ha lehet, kezdj hozzá.

Most szólok, nem fog egyetlen nő sem berepülni az ablakon és rádcuppanni, ha te nem csinálsz semmit, csak nyafogsz.

2020. okt. 31. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Férfi vagy?
2020. okt. 31. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezer ilyen kérdésre válaszoltam. De röviden: ha nem teszel érte, semmi sem fog változni
2020. okt. 31. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
4! Szerinted? (Max kisfiu!)
2020. nov. 1. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

#6 Jogos.

De ez megint valami őnreklámozós duma....

4 voltam

2020. nov. 1. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:
jajj
2020. nov. 1. 11:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedj neten.
2020. nov. 1. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!