Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Van még akinek nem jön be a zuhannyal való izgatás? Mit ronthattam el? N
Nőknek a válaszait, tanácsait várom! Van barátom, és nem válaszolok privikre!
Sokszor olvastam itt, hogy ajánlják zuhannyal a csiklóizgatást. Tegnap este kipróbáltam, viszont nekem nagyon nem jött be.
Normál erősségűre állítottam a vízsugarat, az elején egész kellemes érzés volt. Viszont a csiklóm sokkal jobban megduzzadt,mintha ujjal izgatnám magam, és nagyon nehezen élveztem el. Mire végre sikerült, akkor a hasam elkezdett fájni, és még most is érzem, hogy valami nem stimmel.
Tud valaki segíteni,hogy mit ronthattam el? Vagy nem mindenkinek való ez a dolog?
Köszönöm a hasznos válaszokat előre is!
Értem, köszi. :)
Igaziból az aggaszt, hogy fájt a hasam utána. Vagy lehet nagyon erőltettem az orgazmust. :/ Abba kellett volna hagynom, mikor sokáig nem jött...
Valamit rosszul csinálhattok.
Nekem 1-2 perc és olyan fokú orgazmusom van, hogy alig bírok megállni a lábamon.
En mar evek ota igy masztizok, nagyon elvezem, en a huvelyembe is beszoktam dugni a zuhanyrozsat es ugy felspriccel a csiklomra is, de ezt inkabb hanyagold ha faj tole a hasad:)
Ha mar eleve felvagyok izgulva akkor nekem is 1-2 perc mulva jon az orgazmus :D ha nem akkor 5-10perc. Ha erosnek erzed a sugarat akkor vedd lejjebb, ha melegebbre allitod akkor meg elvezetesebb
Nekem nagyon könnyen és gyorsan jön így az orgazmus
De minden bizonnyal nem mindenkinek jön be ez a fajta önkielégülés
Hű nagyon jókat írtatok!!
Vagy nem tudom a póz mennyire befolyásolja. Én feküdtem a kádban és úgy csináltam közben.
Lehet akkor újra próbálkozok a tippjeitek segítségével :) Mindenkinek ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!