Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már ilyen veletek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szexeltetek már combfixben? Bevállalnátok?
Hány évesek vagytok?
2018. jún. 9. 17:26
1/7 anonim válasza:
23 èves vagyok.
Barna hajam ès barna szemem van. Magassàgom 167cm ès 57kg vagyok.
A melleim szerintem kicsik,de a fíúk így is szeretik.
Azèrt írtam ennyi infót,mert nem èrtem a pasikat,hogy mièrt kèrik tőlünk lànyoktól a kort.
Így inkàbb keírtam mindent magamról hadd lakomàzzanak a fiúk ès legyen mire recskàzniuk.
Privàtot írhattok úgy sem írok vàlaszt,bàrmilyen nyàlas szöveget írsz!
Ès a kèrdèsre a vàlasz: combfixben nem szexektem,de nem is foglalkoztat.
Viszont szeretem a szexet mint minden egèszsèges nő ès fèrfi.
2/7 anonim válasza:
Én még nem, nincs is. De szívesen kipróbálnám úgy is. Meg szerintem a barátomnak is tetszene :)
18 L
3/7 anonim válasza:
én már igen, de sajnos csak akkor egyszer mert az akkori barátom véletlen el is szakította :D de tetszett neki. 20N
4/7 anonim válasza:
Igen, meg volt a feelingje, de nem tett hozzá többet a dologhoz.
19/L
5/7 anonim válasza:
Imádok combfixben szexelni, nekem teljesen más érzést ad, hogy van valami rajtam. De csak úgy az igazi ha közben tudom magam nézni a tükörben. :D 19/L
7/7 anonim válasza:
Combfixben is és harisnyában is, de olyan is volt, h a bokafixem rajtam maradt.. Nincs ebben semmi furcsa. Szinte mindig harisnya van rajtam, előfordul, h fönt marad. Combfixet meg direkt szexhez veszek, vagy a páromtól kapok, hétköznapi visetnek nem igazán hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!