Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el? Szerintetek mar nem hozhato helyre? 19/L
Alapvetoen teltebb testalkat voltam mindig, ezzel egyutt a cicim is nagy volt, viszont nem logos volt, volt tartasa. viszont nemreg ugy dontottem h fogyni akarok, le is fogytam normal sebesseggel, egeszseges modon, viszont ezzel egyutt a mellem is jelentosen kisebb lett. Es igy nem ereztem jol magam kicsi mellel, ezert nem sokkal kesobb vissza akartam hizni, es elkezdtem visszahizni, es most vegul ducibb lettem mint elotte voltam. A mellem szinten nagyobb lett, meg mertem es mivel most jobban felhiztam, oda is hiztam sokat, es nagyobb mint eloszor, viszont most teljesen logos lett, es elveszitette azt a tartasat mint az elejen volt. Hegyesen alltak eddig, most a formajuk sem az a kerek, hanem az a nyulottabb, oldalra nezos fajta, es ossze vissza lotyognek.
Szerintetek mit ronthattam el hogy ilyen lett? Ez mar ilyen fog maradni orokre?
Ezt hívják csúnyán fogalmazva zsír mellnek, ami a paliknak is van ha híznak.
Az eddig nem az az igazi mell.
Én inkább fogynék a helyedben!
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!