Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha csalódtunk a házas társunkb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csalódtunk a házas társunkban, helyre hozható még a kapcsolat?

Figyelt kérdés

2017. nov. 30. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem,már sose lessz olyan mint volt.
2017. nov. 30. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de milyen csalódás? Mennyire nagy? Bizalommal kapcsolatos? Szóval valami magyarázat jól jönne. Én, ha a bizalmamat elvesztem pl., akkor ott már közel a vég. De csalódni sokféleképpen lehet...
2017. nov. 30. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a csalódás oka
2017. nov. 30. 14:51
 4/13 A kérdező kommentje:
hütlenség az ok
2017. nov. 30. 14:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem!!! Felesleges is erőltetni. Engem a volt feleségem csalt meg, megpróbáltuk, de nekem már nem ment. Hiába volt ott a két gyerek, nem tudtam megemészteni. Azóta újra megnősültem és ezerszer jobb mint az exel.
2017. nov. 30. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ha 1x volt,ott többször is lessz,max jobban figyel.
2017. nov. 30. 14:57
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Szard már le. Az csak szex.
2017. nov. 30. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Úgy abban az értelemben nem hozható helyre, hogy minden olyan legyen, mint volt....mert nem lesz olyan soha, de ez nem is baj. Hiszen ha belegondolsz, akkor nem is volt az a kapcsolat tökéletes, amiben ez megtörténhetett. Ha tehát olyan lenne mint volt, akkor megtörténne ismét.

.

Nem az a cél tehát, hogy olyan legyen mint volt, hanem az, hogy még jobb legyen.

.

Ezt úgy lehet elérni, hogy mélyen, és teljesen fel kell tárni azokat az okokat, amelyek oda vezettek, hogy ze megtörtént.

Hogyha képes vagy megérteni, és tisztán látni a helyzetet, akkor lehet úgy változtatni a kapcsolaton, hogy ne történjen meg újra.

.

Kitörölni, feledtetni viszont nem lehet semmit, azt viszont lehet, hogy ha a folytatás mellett döntötök, akkor sok pozitiv élménnyel lehet "ellenpontozni" a negativ emléket...

...mert a közös pozitiv élmények fűzik az embereket össze.

2017. nov. 30. 15:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem. Engem a menyasszonyom csalt meg anno, még erőlködtem 4-5 hónapig, mert még szerettem, de rájöttem, hogy nincs bizalmam. Aztán szakítottam vele.
2017. nov. 30. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. nov. 30. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!